Euromotor
Város: 1134. Budapest
Utca: Lehel u. 17/B 3793
Telefon: 06 1 877-4430
Fax: 06 1 877-4440
Mobil:
GPS: 47.519  - 19.0654
Weblap: www.euromotor.hu
E-mail: info@euromotor.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - jármű - motorvásár
Bemutatkozás:

Az EUROMOTOR 1998-ban alakult. A cég alapítását elsősorban a motorozás mindenek feletti szeretete, a járműkereskedelemben, ezen belül is a motoros szakmában eltöltött évek, valamint a magyar motoros társadalom nagyiramú fejlődése és az ebben rejlő lehetőségek felmérése indokolta. A tendenciát igazolja az is, hogy évről évre növekszik az új motorkerékpárok eladása, valamint egyre bővül a motoros klubok száma és tagjainak létszáma. Célunk az, hogy olyan motorosokat tisztelhessünk ügyfeleink között, akik igénylik a biztonságos, kultúrált megjelenésű, kiváló minőségű motoros öltözékeket és egyéb kellékeket megfizethető áron.

Ebbe az irányba az EUROMOTOR első mérföldköve a SCHUBERTH HELME GmbH-val kötött importőri szerződés volt, a másodikat nem sokkal később a DIADORA hasonló megállapodása jelentette. E két gyártó képezi cégünk kínálati listájának gerincét. Ezen importált termékek teljes palettáját kínáljuk kedves Vevőinknek és Viszonteladóinknak.
2002 elején az EUROMOTOR új, nagyobb, szebb üzletbe költözött, ahol nem csak SCHUBERTH bukósisakok és DIADORA motoros öltözékek, hanem SOFTLINE motoros kommunikációs berendezések, VARTA akkumulátorok, SEBRING sportkipufogók, MOTUL olajok, HEPCO & BECKER, valamint KRAUSER csomagtartórendszerek és bukócsövek kaphatók.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: