Rustic-Vecsés Kft.
Város: 2220. Vecsés
Utca: Fő út 165/A 3773
Telefon: 06 29 351-233
Fax: 06 29 351-233
Mobil:
GPS: 47.4152  - 19.2614
Weblap: www.rustic.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - lakásfelszerelés
Bemutatkozás:

A Rustic '96 Kft 1996-ban fürdőszoba felszerelési cikkek kereskedelmére alakult. Termékpalettánkon megtalálható mindaz, ami egy fürdőszoba és a hidegburkolás elengedhetetlen kellékei: burkolóanyagok, szaniteráruk, zuhanyfülkék, kádak, csaptelepek, bútorok, kiegészítők és burkolási segédanyagok.

Beszállítóink között megtalálhatók:

Az ismert hazai gyártók közül: Alföldi, Zalakerámia
számos külföldi - spanyol, olasz, német, portugál - burkolólap és szaniter gyártók: Novabell, Alfa Ceramiche, Gaya, Elios, Mac3, Valadares, Villeroy & Boch.

Jelen pillanatban 1 központi telephellyel és a város 5 különböző pontján lévő üzleteinkkel állunk az egyéni vásárlók és a viszonteladók rendelkezésére. Üzleteink előtt biztosítva van a kényelmes parkolás és a rakodáshoz szükséges beállás. Igény esetén a megvásárolt áru kiszállítását is vállaljuk.

Nálunk Első a Vásárló:

Alapításunk óta elsődleges célkitűzésünk a vásárlók igényeinek teljes körű kielégítése és a mind magasabb szintű kiszolgálása a fürdőszobát alkotó elemek területén. A megbízható minőség figyelembe vételével törekszünk minden vásárlóréteget kiszolgálni, ezért üzleteinkben a legolcsóbb kategóriától a legmagasabb katagoriáig minden megtalálható.

A számítógépes hálózat megteremti az üzletetek közötti kapcsolatot, amely a gyors és szélesebb körű kiszolgálást eredményezi.

Forgalmazott termékeink nagy része megtalálható központi raktárunkban, ami lehetővé teszi az azonnali kiszolgálást.

Bemutatótermeinkben szaktanácsadással várjuk vevőinket, ezen felül kollégáink gazdag katalógustárral is segíteni tudják az Ön választását. Az egyedi igényeket gyors és pontos határidővel teljesítjük.

Specialitásaink közül kiemelnénk a 140 különböző méretű és formájú acryl sarokkádakat, melyeket igény esetén, rövid határidővel, a kiválasztott hidromasszázs rendszerrel tudjuk felszerelni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: