Haimpex-94 Kft.
Város: 2220. Vecsés
Utca: Üllői utca 809. 3737
Telefon: 06 29 551-780
Fax: 06 29 551-780
Mobil:
GPS: 47.4062  - 19.2903
Weblap: www.hotelferihegy.hu
E-mail: sales@hotelferihegy.hu
Tevékenységi körök:
        *  Utazás, üdülés - panziók, hotelek
        *  Utazás, üdülés - szálláslehetőség
Bemutatkozás:

A Hotel Ferihegy egy újonnan kialakított és korszerűen berendezett tranzitszálló.
12db kétágyas és 12db háromágyas dohányzó illetve nem dohányzó szobával, továbbá bárral, kávézóval és reggeliző étkezdével rendelkezik.
A szobák fürdőszobával (káddal vagy zuhanyfülkével), telefonnal, légkondicionálóval, hűtővel, Tv-vel, Internet hozzáférési lehetőséggel, széffel vannak felszerelve.


A hotel ezen kívül rendelkezik a 24 órás portaszolgálat mellett őrzött, zárt parkolóval és a főúttól zártan elhelyezkedő saját kerttel.
A rövidebb vagy hosszabb ideig tartózkodó, pihenni vágyó, valamint az átutazó vendégek igényeit is egyaránt ki tudja elégíteni.


24 órás portaszolgálat, étkezde, bár, kávézó, hitelkártya elfogadás, parkolási lehetőség, személygépkocsi kölcsönzés, személyi sofőrbiztosítás, személyszállítás a repülőtérre / repülőtérről, busznak parkolási lehetőség biztosítás, ébresztés, internetes szobafoglalás, pénzváltás, ruhatisztítás, vasalás, saját parkoló és kert.

Szobák: egyágyas, kétágyas, háromágyas, valamint dohányzó és nem dohányzó szobák magába foglalják a fürdőszobát (káddal vagy zuhanyfülkével), telefont, TV-t, valamint egy hűtőszekrényt.

Hotel Ferihegy tranzitszálló a Ferihegyi repülőtér szomszédságában , Budapestnek az egyik legnagyobb és leghosszabb útján található( Üllői út)A hoteltől 400m-500 m.re lévő 4-es főút jelentősen megkönnyíti a belváros megközelítését.Ferihegy nemzetközi repülőtérre gépkocsival kb. 5 perc

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: