Patinás Lámpa Kft.
Város: 1062. Budapest
Utca: Bajza u. 62. 3732
Telefon: 06 1 312-6232
Fax: 06 1 312-6232
Mobil: 06 20 548-3807
GPS: 47.5137  - 19.0692
Weblap: www.patinas.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - villanyszerelés
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

Termékinformáció


Lámpáink külső megjelenése megtévesztően hasonlít a századfordulón és a 20-as és 30-as években készített szecessziós ,barokk és art deco lámpákhoz, mondhatni azok újragondolt, a mai igényeknek is megfelelő változatai. Alapanyaguk a korra jellemző sárgaréz, melynek túlnyomó része öntött tömör formában míg kisebb része lemezből van. A gyártási technológiában is igyekeztünk megőrizni a régi kor hagyományait és minőségét, ezért minden egyes munkafolyamat ma is kézzel történik, melynek köszönhetően lámpáink aprólékosan, finoman megmunkáltak, így minden egyes darab egyedinek tekinthető.

Választékunk igen széles, a 2 méter magas nyolckarú kandellábertől a kicsi falilámpáig, a különlegestől az egyszerűig minden megtalálható.
Lámpáinkat ajánljuk jobb napokat látott nagy belmagasságú polgári lakások, üzletek, vendéglátó és közintézmények részére, és a ma emberének. E termékek magasfokú esztétikai értékkel bíró, a századforduló hangulatát idéző nemes anyagokból kézműves hagyományokkal és módszerekkel, tartós évtizedek múlva is üzembe helyezhető, és javítható világítási és lakberendezési tárgyak.
Törekszünk arra, hogy a klasszicizmus, a szecesszió és az art-deco értékes formavilágát úgy őrizzük meg, hogy az a mai környezetben is eredeti céljuknak megfelelően szimbolizálják a polgári otthon méltóságát, lakójuknak kifinomult ízlését.

Otthonának ékszere a lámpa,
Valódi értékek = Patinás Lámpa

Termékeink

Állólámpa
Asztali lámpa
Csillár
Falikar
Függeszték
Függöny kikötő
Karnis
Képkeret
Képvilágító
Kerti világítás
Lámpabura
Mennyezeti lámpa
Spot előtét
Tiffany lámpa 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: