Kalászkert étkezde
Város: 2011. Budakalász
Utca: Felsővár utca 1. 3718
Telefon: 06 26 340-470
Fax: 06 26 540-305
Mobil: 06 20 932-48-84
GPS: 47.6179  - 19.0499
Weblap: www.kalaszkert.hu
E-mail: kalaszkert@enternet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
Bemutatkozás:

 A Kalászkert Étkezde hétköznap bejelentkezés nélkül is, hétvégén pedig előzetes bejelentkezés alapján várja kedves vendégeit hétfőtől péntekig 11-től 15.30-ig, hétvégén időpont egyeztetéssel.

Az ebédeltetés: vendégeink szinte mindannyian törzsvendégek, ezért az étlapunkat naponta változtatjuk az évszakokra és a hagyományokra tekintettel. Minden nap négyféle menüt készítünk: egy olyant, amit azoknak a vendégeinknek szánunk, akik szeretnek bőségesen enni, és nem riadnak vissza a nehezebben emészthető ételektől sem. Készül egy ennél könnyebb menü is, ami kevésbé megterhelő, kevesebb energiával. 
 
Gondolunk azokra, akik nem akarnak húst enni, az ő ételeiket megpróbáljuk összeállítani a régi magyar konyha ételeiből, de sokszor újítunk és felhasználjuk a szakma újításait is.

Tekintettel vagyunk azokra, akik szénhidrátszegény ételeket szeretnének fogyasztani akár betegség, akár egészségmegőrzés okán, ezt figyelembe véve készítjük el naponta a negyedik ételsorunkat.
A menük tervezésekor tejmentes ételsort is összeállítunk.

Rendezvényekhez: éttermünk egész évben üzemel, télen 50 fős, nyáron 80 fős ültetett rendezvény helyszíne lehet. Környezetünk kultúrált, terítékeinket iparművész készítette, illeszkednek a környezethez, széppé teszik az asztalt. Napi fő tevékenységünk az ebédeltetés és vállalunk hidegtálakat, klasszikus és egyéni elképzelések szerinti rendezvényeket, üzleti ebédeket, vacsorákat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: