King's Hotel
Város: 1072. Budapest
Utca: Nagydiófa utca 25-27. 3681
Telefon: 06 1 352-7675, 06 1 352-7675
Fax: 06 1 352-7696
Mobil:
GPS: 47.4974  - 19.0652
Weblap: www.kingshotel.hu
E-mail: reservation@kingshotel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Utazás, üdülés - panziók, hotelek
        *  Utazás, üdülés - szálláslehetőség
Bemutatkozás:

A King's Hotel Budapest belvárosának egy csendes kis utcájában helyezkedik el, néhány perc sétára a fõbb turisztikai látnivalóktól, mint például a Váci utca, Duna Corsó, Zsinagóga, Operaház, Andrássy út, Nemzeti Múzeum, Nagyvásárcsarnok, Szt. István Bazilika. Az épületet a 19. századi stílust megõrizve renoválták.
A nemrégiben renovált hotel 79 szobát kínál vendégei számára. A vendégek kényelme érdekében a szobákat színes televízióval, műholdas csatornákkal,légkondicionálóval, mini hûtõszekrénnyel és telefonnal szereltük fel. Nem dohányzó vendégeink részére nem dohányzó emelet is van.

Az árak tartalmazzák a büfé reggelit melyet 7.00 és 10.00 óra között vehetnek igénybe. Amennyiben korábban indulnának, reggeli hideg csomaggal tudunk szolgálni, amennyiben ezt az elõzõ nap jelzik.

Szállodánk személyzete készséggel segít programjaik összeállitásában, városnézés, reptéri transzfer, nagyobb társaságok esetén buszbérlésben, Budapesten kivüli programok megszervezésében, a következõ szolgáltatásokkal várjuk Önöket

légkondicionált szobák
telefon,fax
kosher étterem
nemdohányzó emelet
kábeltelevizió
mini hûtõszekrény
mosatás
széf a recepción
idegenvezetõ,tolmács,sofõr
babysitter…stb

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: