Duktus '94 Kft.
Város: 1072. Budapest
Utca: Rákóczi út 26. 3680
Telefon: 06 1 266-1158
Fax: 06 1 268-0251
Mobil: 06 20 935-0308
GPS: 47.4964  - 19.0678
Weblap: www.duktus.hu
E-mail: titkarsag@duktus.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - vállalkozás
Bemutatkozás:

A Duktus '94. Kft. kizárólagos magyar tulajdonban levõ cég, amely elsõsorban humán szolgáltatási tevékenységet végez.

1994-ben alakultunk és azóta is sikeresen tevékenykedünk az üzleti életben. A Kft fõ tevékenységi körét az emberi erõforrásgazdálkodási tanácsadás, valamint a képzések alkotják.

Saját know-how alapján dolgozunk, mind a tanácsadás, mind képzések területén, amelyek a korszerû humánpolitikai elveket ötvözik a bevált vizsgálóeljárásokkal, képzési metodikákkal. Vizsgálati módszereink széles palettát ölelnek fel, igazodva partnereink megoldandó feladataihoz, igényeihez.

Az elmúlt évek alatt jól felkészült munkatársi csapatot alakítottunk ki, akik fontos feladatuknak tartják a színvonalas szakmai tevékenységet és professzionális módon vesznek részt a humán tudás fejlesztésében, optimális felhasználásában. Munkatársaink, trénereink között HR szakemberek, igazságügyi grafológus és írásszakértõk, szervezet,- kriminál,- és klinikai szakpszichológusok, bankbiztonsági szakemberek találhatóak.

Tagjai vagyunk az Emberi Erõforrásgazdálkodási Tanácsadók Országos Szövetségének, mely humánpolitikai problémák megoldására vállalkozó tanácsadó cégeket tömöríti. 1999 évben cégünk elnyerte az Emberi Erõforrásgazdálkodási Tanácsadó Társaság minõsítést.

Cégünk tizenegy éves fennállása óta dinamikusan fejlõdik, mely alapelvének tekinti, hogy a változásokra azonnal reagáljon, de ugyanakkor megõrizze az alapításkori legfõbb jellemzõit, a partnerorientáltságot és magas fokú szolgáltatási kultúrát.

Amennyiben bemutatkozónk felkeltette érdeklõdését, szívesen állunk rendelkezésére bõvebb információval is.

Tisztelettel,

Hajnácsné Fábián Éva
Ügyvezetõ Igazgató

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: