Zsidró Szalon
Város: 1062. Budapest
Utca: Andrássy út 17. 3636
Telefon: 06 1 342-7366
Fax:
Mobil:
GPS: 47.5014  - 19.0576
Weblap: www.zsidro.net
E-mail: info@zsidro.net
Tevékenységi körök:
        *  Szépségápolás - fodrászat
Bemutatkozás:

A Nő 7x A változások korát éljük, minden változik körülöttünk. Pörgünk, forgunk, sokszor azt sem tudjuk, hogy mi van velünk. Ebben az évben a kollekciónkat a variációk egy témára fogalomkör alá helyeztük. A gondolat hogy hogyan lehet egy frizurából többet készíteni mindig is foglalkoztatott. Amikor fotózásokon készítjük a hajvariációkat, nem igazán a frizurákon van a hangsúly. Most eljött a mi időnk.

A NÖ 7 X megszületett hétfőtől vasárnapig mit ajánlunk a mai nőnek. Mindenki megtalálhatja ebben a kollekcióban a neki tetsző frizura vonalát. A rafinált festési technológia az alapja, a panelfestés variálhatósága miatt a következő évek siker festési szériáját indította be. A plasztikus struktúrából, hogy lesz dús látványos izgató hajkorona. Kiss Gabi modellünknek vékonyszálú haja van, a színekkel és a formákkal láthatóan megnöveltük a haja volumenét. Mindent lehet nincs a mai hajdivatban nem jó haj. A hajszín szakértővel tudatosan megtervezett hajszín, a preciz pontos hajvágás a sikeres frizura alapja.

Önöknek csak egy feladatuk van ne csak egy frizurába, gondolkozzanak. Hagyják a fodrászukat szárnyalni, alkotni. És a legfontosabb hogy még olló sem kell hozzá.

Zsidró Tamás

Szalonok:

BUDAI ZSIDRÓ SZALON 1121 BUDAPEST, APOR VILMOS TÉR 11.

TELEFON: 224 03 20

ZSIDRÓ KEMPINSZKI1051 BUDAPEST, DEÁK FERENC UTCA 12.

TELEFON: 429 38 83

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: