Woom Hungary Kft.
Város: 1026. Budapest
Utca: Gábor Áron utca 74-78 III. emelet 3630
Telefon: 06 1 391-5918
Fax: 06 1 391-5920
Mobil:
GPS: 47.5223  - 19.0149
Weblap: www.tectonagrandis.hu
E-mail: rozsakert@tectonagrandis.hu
Tevékenységi körök:
        *  Föld, kert, telek - egyéb
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

A Tectona Grandis Magyarország vezető kertberendezési szakkereskedése, mely közvetlen importtal, kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal olyan nemzetközi gyártók hazai képviseletét látjuk el, melyek világszerte a kertberendezési piac élvonalába tartoznak.
Kr.u. 2000. évben a Tectona Grandist azért hívtuk életre, hogy a kültér bebútorozásában és a kerti élet örömeinek kiteljesítésében segítséget nyújtsunk a kertbarátoknak.
Kérem, tekintse meg választékunkat, mely jelenleg több mint 20 világcég 1000-nél is több kerti bútorát és kiegészítőjét foglalja magába. A legkülönfélébb anyagokat (teakfa, fém, alumínium, fonott) és számtalan stílust felvonultató kínálatból szaküzleteinkben mindenkinek segítünk kiválasztani az igényeinek megfelelőt, melyet - a luxus kollekció kivételével - készletről szállítunk.
A Tectona Grandis életének 6. évében megnyitotta második - a MAX City bútor szakáruházban található - szaküzletét, így a Rózsakert Bevásárlóközpont teljes harmadik szintjét elfoglaló szaküzletünkkel együtt immár két helyszínen várjuk az igényes kert szerelmeseit. Szeretettel meghívjuk Önt, kérem látogasson el hozzánk!


 
 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: