Progressive Marketing Budapest
Város: 1061. Budapest
Utca: Liszt Ferenc tér 5. 3596
Telefon: 06 1 322-0139
Fax: 06 1 352-0139
Mobil:
GPS: 47.5036  - 19.0635
Weblap: www.promarketing.hu
E-mail: info@promarketing.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
Bemutatkozás:

Cégünkről

Cégünk, a PROGRESSIVE MARKETING átfogó marketingkommunikációs és PR-tanácsadással, valamint kivitelezéssel foglalkozik. A stratégiai tanácsadást, a kommunikációs tervek kidolgozását, a reklámügynökségi feladatok megoldását, a kiállítások, rendezvények tervezését, lebonyolítását, illetve az online akciók megvalósítását kifejezetten erre szakosodott, felkészült csapatunkkal irányítjuk.

A kivitelezésben - amely magában foglalja az összes technikai és dekorációs megvalósítást - minősített alvállalkozóink, vagy kipróbált partnereink segítenek. A munkafolyamatokat az elejétől a végéig kézben tartjuk.

Ügyfeleink többsége a Business to Business szférában működő vállalkozás, ám szolgáltatásainkat az állami, regionális és egyéb közszervezetek, illetve alapítványok és szövetségek is igénybe veszik.

Cégünk nemzetközi működési területének köszönhetően munkatársaink a gyakorlatban jól kamatoztatható interkulturális marketing szaktudással, illetve hatékony kivitelezési és problémamegoldó tapasztalattal rendelkeznek.

Reméljük, együttműködésünk során Önnek is lesz alkalma ezen elônyeinket megismerni és értékelni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: