VAM Design
Város: 1061. Budapest
Utca: Király u. 26. 3581
Telefon: 06 1 267-9540, 06 1 268-9186
Fax: 06 1 322-7079
Mobil:
GPS: 47.4994  - 19.0585
Weblap: www.vamdesign.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Cégünk, melyet Vincze Miklós alapított, 17 éves múltra tekint vissza. Túl vagyunk több mint 120 kiállításon, melyek a design és a művészet különböző területeit dolgozták fel. A VAM Design Múzeum 17 év alatt mintegy 125 darabból álló kollekciót gyűjtött össze. Szolgáltatásaink az emberi környezet tárgyi világát alakítja, fejleszti: ÉPÍTÉSZETI, BELSőÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS, BÚTORÉRTÉKESÍTÉS, PROJEKTMENEDZSMENT és FINANSZÍROZÁS TERVEZÉS. Látogasson meg bennünket 2000 m2-es bemutatótermünkben. 
 

Vincze Miklós
1958 február 08-án született Tiszasűlyön.
VAM Design Kft alapítója, ügyvezetője


Jelentős projektek:


RTL székház, Takarékszövetkezeti Bank, PORSCHE autószalon, Philips Irodaház, Európa Hotel, Posta Giro, SKÁLA Rt.
Iskoláim:
Formatervező mesteriskola, Belsőépítész diploma, Építész diploma
Továbbképzések: Értékesítési menedzsment, Menedzsment kurzus, Dale Carnegale általános kommunikáció, Kutatói ösztöndíj (USA),
Oktatás:
BME-Építész Kollégium, Kecskeméti Műszaki Főiskola, Budapesti Iparművészeti Egyetem - Design Manager Intézet, Soproni Faipari egyetem
Oltalom alatt álló, védett szellemi termékek: " X-mobil " 12 db-ból álló bútorrendszer ( Wilkhahn-díj ) " Colorino " színérzékfejlesztő, alap-színelméletet feldolgozó 3 fokozatú játék, " Perfolight " 6 db-os lámparendszer, " Perfo " - installáció 52 elemes rendszer, Iskolabútor rendszer, " Croma " 7 elemes bútorrendszer
Útjára indul a VAM Design Filozófia 1989
 

"TE, tervezés az emberért"
2002. szeptember 12-én nyitottuk új 2000 m2 bemutatótermünket a Király u. 26 szám alatti IDC Nemzetközi Design Center-ben . Azóta további 500 m2-rel bővült a gyönyörű pincegalériában, ahol folyamatosan kiállításokat tekinthet meg a kedves látogató. Mikor belép hozzánk, Hild József által tervezett épület földszinti boltozatos nagyvonalú terei fogadják Önt. Több mint 150 éves környezetet a XX század legmodernebb, legmagasabb minőségű tárgyaival összhangban mutatják meg a világnak, hogy a régi és az új tökéletesen megfér egymás mellett.
Kiemelt partnereink, mint pl ROLF BENZ, Hülsta, Ceccotti, MOROSO, FLOS, FLOU. széles kínálatban kerültek kiállításra a vásárlóknak.
Kollegáink belsőépítészeti, lakberendezési tanácsokkal segítik a vásárlóinkat.
Design orientált látogatóink több mint 1000 cégből álló katalógus gyűjteményből kutathatnak a XX és XXI század fejlesztéseiről. Várjuk Önöket. látogassanak el hozzánk, hogy élvezhessék a design világát! 
 
VAM Design Múzeum
Cégünk 17 év alatt mintegy 125 darabból álló design gyűjtemény állított össze Vincze Miklós gondosságával. Ez a gyűjtemény a XX század legjelentősebb tárgyait tartalmazza. Van közöttük olyan, amely a New York-i MOMA, Vitra Design múzeum kollekciójában is helyet kapott. Ezen gyűjteménynek jelenleg az IDC ad helyet, ahol minden nap megtekintheti a kedves látogató. A gyűjteményről most készül egy kiadvány, amely kortörténeti leírással, sok színes fotóval, a tervezők önéletrajzával együtt ad majd rálátást az olvasónak a XX század tárgyi világának fejlődéséről.
A gyűjtemény mellett megtekinthető több neves magyar iparművész festménye és műalkotása is. Jelen magángyűjtemény tulajdonosának célkitűzése, hogy a leendő International Design Center-ben méltó helyet kapjon az egyedülálló gyűjtemény, és minden látogatónak, fiatalnak és idősnek kedvet adjon az új formák, egy eredeti szellemi termék megismeréséhez és tiszteletéhez.
Várjuk szeretettel, nézze meg a XX századot!

  
A V.A.M. DESIGN "10 PARANCSOLATA "

A V.A.M. Design tervezés az emberért:
Kreativitás, lelkesedés, állandó megújulásra való törekvés, felelősségvállalás, alázat a feladatokkal szemben, szolgálatkészség, természetes és egyszerű viselkedés. A vevő maximális figyelembe vétele, a költségek állandó szem előtt tartásával.
A tervezés a fontos:
Absztrakt racionalizmusunkkal, a funkciók optimális rendezésével, kis ráfordítással már jelentős eredményeket tudunk elérni. Amíg nem ismerjük a költségeket egyetlen megoldást sem tisztelünk.
Mi szemléletet, arculatot adunk:
Mi megkülönböztetjük Önt. Speciális választást biztosítunk Önnek a funkciónak és a minőségnek legmegfelelőbb megoldást adjuk.
Mögöttünk áll:
A világ 1500 legjobb Szellemi Termék Gyártója.
Mi egy biztos anyagi háttérrel rendelkező cég vagyunk:
Forrásainkat kiváló munkánkkal megtermelt nyereségből fedezzük. Mi nem szorulunk támogatásra - Mi megteremtjük a pénzügyi forrásokat.
Felelősséget vállalunk a munkánkért:
Sokat dolgozunk - ezért hibázunk is, de fenntartjuk a jogot hibáink kijavítására.
Másképp gondolkodunk - izgalmas, kitaposatlan utakon járunk:
Kísérletező kedv és lendület visz minket előre - Tartson velünk.
Mi az igényes embert szolgáljuk:
Ha újat "kreatívat", mást, eredetit akar, akkor minket keres. Nem akarunk egyszerre minden réteget kiszolgálni, nem tudunk mindenkor, mindenhol ott lenni.
Fantasztikus jövő vár ránk:
Az idő a legfontosabb: 15 percekben élünk, hogy a legkevesebb másodpercet pazaroljuk el eredménytelenül.
Siker mögött a tervezés:
Együtt dolgozunk az emberekért, vevőkért, ügyfelekért, de nem valami ellen. 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: