Design Corner Kft.
Város: 1061. Budapest
Utca: Andrássy út 11. 3556
Telefon: 06 1 411-2790
Fax: 06 1 411-2799
Mobil:
GPS: 47.5008  - 19.0567
Weblap: www.designcorner.hu
E-mail: info@designcornerfurniture.com
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
        *  Építőipar - fürdőszoba
        *  Építőipar - villanyszerelés
Bemutatkozás:

A bemutatóterem méltó helyén, a belváros szívében, a VI. kerület Andrássy út 11.-ben található. Ebben a környezetben, 1000 nm-en büszkén képviseljük azt a több neves nemzetközi gyártót, amelyek hazai forgalmazójaként jelen vagyunk a lakberendezési piacon. Az enteriőr nem egyszerűen négyzetméterekben funkciókban és bútorokban mérhető tér, sokkal inkább életérzés. Hangulatok, emlékképek, színek, fények összessége.

Életérzés, amely elsősorban rólunk szól, mellékesen jól használható, komfortos élettér. A DesignCorner tervezői, lakberendezői korstílustól és irányzattól függetlenül segítenek kialakítani, személyessé tenni lakóterét. Ebben francia, amerikai, német, olasz és spanyol vezető bútorgyárak választéka áll rendelkezésünkre, a lakberendezés minden területét felölelve. Hogy az élete teljes legyen! 

Szolgáltatásaink

Helyszíni felmérés, tervezés, belsőépítészeti- és lakberendezési tanácsadás!

Szolgáltatásaink magas színvonala gondoskodik vásárlóink maximális megelégedettségéről. Látványterv készítés (konyhabútorok, és komplett lakásbelsők), házhozszállítás, összeszerelés, kivitelezés, szakértő kollégák segítségével. Rendelés esetén a szállítási határidők pontos betartása.

Nyitvatartás 

H - P : 10 - 20

Szo : 10 - 16

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: