Desidea Stúdió
Város: 1061. Budapest
Utca: Paulay Ede u. 25-27. 3552
Telefon: 06 1 479-0118
Fax: 06 1 479-0119
Mobil:
GPS: 47.5008  - 19.0582
Weblap: www.desidea.hu
E-mail: studio@desidea.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
        *  Építőipar - villanyszerelés
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Bútor és lámpa : lakberendezés - világítás : Desidea Studio
belsőépítészet, bútorok tervezése, lámpák értékesítése - világszinvonalú lakberendezési tárgyak tervezése, kivitelezése és árusítása

A világítás: bemutatkozik

Az eddig belsőépítészettel és bútorkereskedelemmel foglalkozó vállalkozásunk, a Desidea Studio, nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint az európai lámpagyártás eddig szokatlanul gazdag választékát tárja vásárlói és partnerei elé egy világítás katalógussal, melyben minden szerepel ami számít.

A világban már komoly rangot kivívott neves gyártók, mint az Itre, a Lucitalia, a Nemo és a Meltemi, a Fabbian, a Studio Italia, a Royal Botania, a Metalspot és a Prandina képezik a Desidea Fénystúdió kollekciójának alapját. A bemutatóteremben kiállított és forgalmazott lámpatestek nem egyszerűen élvonalbeli gyártók termékei. Ezek egy belsőépítészeti, lakberendezési filozófia elemei, amely a designt és a megrendelő igényeit helyezi előtérbe, és azok kapcsolatára épít. E filozófia részeként a munkatársaink minden, a belsőépítészettel, a lakberendezéssel és a világítástechnikával kapcsolatban felmerülő kérdésre választ tudnak adni. Teljes mélységében tudnak foglalkozni, bármilyen tér tervezésével, megvilágításával, berendezésével és kivitelezésével.

Nyitva tartás: 

hétfő-péntek: 10-19

 szombat: 10-14

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: