Kite/Ride Kft.
Város: 1121. Budapest
Utca: Zugligeti út 48. 3529
Telefon: 06 30 22 777 59
Fax:
Mobil:
GPS: 47.5179  - 18.986
Weblap: www.kiteride.hu
E-mail: info@kiteride.hu
Tevékenységi körök:
        *  Sport - egyéb
        *  Sport - események, rendezvények
Bemutatkozás:

Cégünk a KITE/RIDE Kft, mint ahogy a nevéből is kitűnik két alaptevékenységgel foglalkozik: a KITE szó jelöli a széllel bélelt sportokat (jelen esetben a kitewingről beszélünk). A RIDE, valamint a riding és a rider kifejezésekre nincs megfelelő magyar fordítás, rendszerint azokat a sportokat és képviselőiket jelölik így, ahol „meglovagolnak” valamilyen eszközt (angolul: 'gear'). Mint tudjuk, ilyen a snowboard, a gördeszka, a bringa, a wakeboard vagy a szörf.

A KITE/RIDE azt a – sokak által szomorúnak vélt – tényt veszi üzleti koncepciójának alapjául, miszerint kis hazánk nem rendelkezik sem tengerrel sem pedig komoly hegyekkel, így sok extrémsport itthon csak korlátozottan űzhető.

Mi erre kerestünk megoldást. Ugyanis a szél, még ha nem is óceánparti állandósággal, de azért itthon is fúj, illetve vannak télen befagyó tavaink, dimbes-dombos terepeink, végeláthatatlan alföldjeink, és sok-sok lelkes és elszánt riderünk, akik minden őrültségre kaphatók.

A KITE/RIDE célcsoportját ezek az emberek alkotják, azok akik keresik az újat, az izgalmat, a kalandot, hajszolják az adrenalint és unják már a tényt, hogy a legtöbb sportbolt egy kaptafára működik.

 A KITE/RIDE folyamatosan keresi a világon megjelenő, tartósan működőképes újdonságokat, extrém trendeket, melyeket itthon próbál meg honosítani.

Ennek az üzleti stratégiának köszönhető, hogy nálunk debütáltak hazánkban a KITEWING all-ride vitorlák, a világon piacvezető, professzionális MBS MOUNTAINBOARDOK, és az évtized egyik legnagyobb extrémsport innovációja, a snowboard-mozgást imitáló alternatív gördeszka, a DIRTSURFER.

Cégünk ezen termékek magyarországi és horvátországi importjával, nagykereskedelmével és kiskereskedelmével (bizonyos esetekben kölcsönzésével) is foglalkozik, ám fő profilunk az innovációk importálása. A kiskereskedelmi terjesztést elsősorban viszonteladókra bízzuk, így szívesen vesszük mindazon bolt, iskola, oktató, sportegyesület jelentkezését szerte az országból, akik csatlakozni kívánnak az „újítók” táborához, és hozzánk hasonlóan az újdonságokban látják az üzleti potenciált, nem pedig egy „N-edik” snowboard- vagy kerékpármárka értékesítésében.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: