KZM Kereskedelmi Kft.
Város: 1061. Budapest
Utca: Király u. 52. I./8. 3520
Telefon: 06 1 321-8468
Fax: 06 1 321-8468
Mobil:
GPS: 47.5017  - 19.0624
Weblap: www.kzm.hu
E-mail: kzmkft@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

KZM Kereskedelmi Kft.

Alapítva: 1991.


Tulajdonosok:


Kóczé Zoltán                              Zubai Miklós

A volt keleti blokk legkisebb országában, meglehetõsen nehéz kereskedni olyan árucikkekkel, amelyeknek más országokban már századokra visszanyúló tradíciói vannak - tradíciók, amelyek ápolásában kis nemzetünk csak nagyon csekély mértékben volt képes az eddigiekben részt venni.

Ez a kihívás, éppúgy mint a magasszintû svájci órakészítés elismertsége motiválta cégünk alapítását, azonnal az 1990-es rendszerváltást követõen. Egyikeként az elsõ, magyar, magánkézben lévõ, kizárólag órakereskedelemmel foglalkozó cégeknek.
Célunk a svájci órák viselésének termékeinek meghonosítása, népszerûsítése és a svájci óraipar márkáinak közismerté tétele hazánkban.
Cégünk növekedésének és szervezésének kezdét a spontán fejlõdés fázisaként éltük meg. Mûködésünket a 1980-as évek végén kezdtük, olcsó márkásnak nem számító órák forgalmazásával. Azzal az elsõdleges céllal, hogy a bevételünket maximalizáljuk. A cégnek nem voltak alkalmazottai, az összes munkát a tulajdonosok végezték.
A kereslet gyors növekedése, és az elérhetõ márkák szûk skálája sarkallta cégünket a nagykereskedelmi tevékenység elindítására.
Lépésrõl lépésre sikerült megnyernünk jónéhány piacvezetõ óragyár bizalmát és sikeresen mutattuk de be márkájukat a magyar piacon.
Az 1990-es évek közepére cégünk jelentõs növekedésen ment át - és ezzel párhuzamosan nõttek a velünk szemben támasztott elvárások is. Ez tette a elkerülhetetlenné a vezetõi szintû átszervezést.
Mára a cég vezetésre három részre osztódott.

Kiskereskedelmi részleg
Az összes vezetésünk alatt álló üzlet Budapesten található. Ez az üzlethálózat lefedi a város fontosabb bevásárló központjait. A belsõ tér kialakítása és a bútorozás minden boltunkban svájci tervezésû. A minõségi, nyugat -európai szintû kivitelezés számunkra elsõdleges fontosságú. Minden üzlet saját vezetõvel rendelkezik, akik a kereskedelmi igazgatónak irányítása alatt állnak. Tax-free vásárlás (ÁFA visszatérítés) és idegen nyelvet beszélõ alkalmazottak állnak vásárlóink rendelkezésére minden üzletünkben.

Nagykereskedelmi részleg
Ez a részleg végzi az az álltalunk forgalmazott márkák kereskedelmi és marketing tevékenységét.
Jelenleg kizárólagos nagykereskedõi vagyunk a Swatch, Omega és Tissot márkáknak Magyarországon, és
forgalmazója a Breitling, Longines és Rado cégeknek. Minden márkának külön ügyvezetõje van akiket a cég marketing igazgatója irányít.

Márkaszerviz
A legnaprakészebb technikai lehetõségekkel ellátott szervizünk nemzetközileg is elismert magyar órás mestereket alkalmaz.
Jelenleg cégünk szervize a hivatalos garanciális szervize a Breitling, Omega és Tissot márkáknak.

Továbbá jogosult és szakképzett a Jaeger, IWC, Corum, Longines és Rado márkák szervizelésére is.
2000-ben cégünk márkaszervizét a világ negyedik legjobb Omega szervizének választották.

Sokéves tapasztalatunkkal felismertük, hogy ebben az üzletágban a szakszerû cégvezetés mellett elengedhetetlen, hogy cégünk arculata tökéletesen alkalmazkodjon az évszázadokra visszanyúló tradícióhoz amelyeket megbízóink és márkáik képviselnek.Ez a feladat újabb kihívásokat és mégtöbb kemény munkát jelentett számunkra.

Hogy ezt a célt elérjük cégünket és alkalmazottainkat egy átfogó arculattervezés során képeztük, oly módon, hogy munkájuk során az eredményesség mellett megfeleljenek ezen elvárásoknak is.
Középvezetõink rendszeresen részt vesznek nemzetközi szemináriumokon, megtekintik a kiállításokat és vásárokat, és természetesen alkalmazzák a megismert lehetõségeket az általunk forgalmazott márkákkal kapcsolatban.
 

1997-ben költöztünk új központi irodánkba, amely Budapest egyik legjelentõsebb korabeli irodakomplexusa.


Ez a központ egyszerre képes megfelelni funkcionális és reprezentációs elvárásoknak. Székhelyeként szolgál cégünk termékbemutatóinak, rendezvényeinek, sajtótájékoztatóinak.

Üzleteink:

Arkád Üzletház - Márkás Órák Üzlete

Westend City Center - Márkás Órák Üzlete

Mammut Bevásárlóközpont - Márkás Órák Üzlete

Budapest, Andrássy út. 18. - Omega Óraszalon

Budapest, Teréz krt. 45. - Q-Óraszalon

Budapest, Oktogon tér 4. - Swatch Márkabolt

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: