Darius Music Budapest
Város: 1061. Budapest
Utca: Paulay Ede u. 58. 3509
Telefon: 06 1 352-6159
Fax: 06 1 341-3320
Mobil:
GPS: 47.5037  - 19.0626
Weblap: www.dariusmusic.hu
E-mail: delczeg@hdsnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Délczeg Zoltán vagyok, a Dárius Music vonós hangszerüzlet alapítója. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen harsona kamara-művésztanárként végeztem 1989-ben. Ezzel egyidejűleg zenekari muzsikusként Budapest szimfonikus zenekaraiban játszottam, valamint néhány évig zeneiskolai harsonatanárként is tevékenykedtem.

1993-ban megalapítottam a Dárius Music üzletet Budapest belvárosában, a Paulay Ede u. 58. szám alatt, amely a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és az Állami Operaház közelében található.

Üzletünkben a nyitás óta folyamatosan végezzük vonós hangszerek javítását, felújítását, mindemellett nagy örömömre szolgál, hogy üzletfeleink felkeresnek úgy hangszerértékeléssel, mint eladással és vásárlással kapcsolatosan. Az elmúlt több mint tíz év alatt módom volt megismerni a XIX-XX. század jelentősebb magyar hangszerkészítőinek munkáit, mint ahogy jelentős számban jutnak el hozzám XVIII-XX. századi neves és kevésbé ismert olasz, francia, német, osztrák, cseh vonós hangszerek, gazdagítva azt a tapasztalatgyűjtést, amely most és a későbbiekben alapját képezi a vonós hangszerek szélesebb megismerésének.
Ezúton is köszönetet mondok ügyfeleim részére, -muzsikusok, hangszergyűjtők, magánemberek.- akik a jelenleg birtokomban és gyűjteményemben megtalálható ritka és értékes vonós hangszerekkel kapcsolatban megkeresnek.
Nagyra értékelem azt a segítséget, amelyet magyar, német, osztrák és angol szaktekintélyek felbecsülhetetlen tapasztalatukkal nyújtanak számomra többek között a nehezen beazonosítható ritkaságok esetében. Mindazonáltal magunk is segítségére kívánunk lenni Magyarország nagyszerű történelmi és kulturális múltjának és jelenének megőrzésében. A magunk eszközeivel arra törekszünk, hogy a ragyogó magyar tehetségek kiváló és értékes hangszerek birtokába juthassanak.

A Paulay Ede utcai szalonunkban szakembereink, Staber Hedvig és Petrovics Nóra készséggel állnak rendelkezésükre bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban. Vásárlóink igényeinek megfelelően választhatnak: tanulóhangszereket 1/8, 1, 1, 3, 4/4 méretben a hozzájuk tartozó vonóval, tokkal, gyantákkal, stb. Haladóknak, zenekari muzsikusoknak, szólistáknak ajánljuk kitűnő mesterhangszereinket. Ld.: a hangszerek jegyzékét.
A készleten állandó jelleggel megtalálható termékek: - Pirastro, Thomastik, D'addario, Larsen, Corelli, Kaplan, Jargar, stb. húrok és gyanták szinte teljes termékskálájából vásárolhatnak. - Wittner metronómok ill. König&Meyer kottaállványok, - Akusztikus tanuló- és mestergitárok - Gewa, Gill, Jäger, Winter hegedű- és csellótokok, huzatok.

Diákigazolvánnyal rendelkező tanulók részére kedvezményt biztosítunk. Törzsvásárlóink részére a tartozékok és a hangszerek árából is kedvezményt biztosítunk! 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: