Kéttemplom Galéria
Város: 1061. Budapest
Utca: Paulay Ede u. 10. 3503
Telefon: 06 1 317-6509
Fax: 06 1 317-6509
Mobil:
GPS: 47.5  - 19.0568
Weblap: www.kettemplomgaleria.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
        *  Bútor, háztartás - régiség
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Vállalkozásunk 1995-ben indult útjára, egy kecskeméti ipar- és népművészeti tárgyakat árusító üzlet formájában. az akkori üzlet régi bútorai stílusos teret adtak a rájuk, bennük elhelyezett műtárgyaknak, ezzel hangulatos enteriőröket teremtve.

A régi bútorok restaurálása és régies stílusú bútorok építése mára főprofilunká lett. üzleteinkben ezeket kínáljuk kiegészítőkkel együtt.

Lakberendezési elvünk, hogy az általunk berendezett házak, nyaralók, lakások otthonosak és meleg hangulatúak legyenek.  Igazi megnyugvást adó menedékek, ahová visszahúzódhatunk a zajos, fárasztó, nyomasztó hétköznapjaink után családi, baráti körben. Ezt a hatást elsősorban a méhviaszolt fenyőfa erőteljes használatával érjük el.
Az „érett fenyő” színű angol bútorviasz a gondosan felújított vagy elkészített bútorainkat bársonyosan selymes fényűvé, aranybarnává teszi. A sok-sok fa bútort, mind Magyarországon gyűjtjük és gondosan restauráljuk, vagy az itt fellelhető bútorok másolataiként készítjük. Saját gyártású bútoraink egészítik ki a sort, amelyek a mai ember életmódját szolgálják, és szükségleteit elégítik ki. Üzleteinkben, lakberendezéseinkben elsősorban meleg sárga, vörös, terrakotta színeket használunk falakon, textileken, szőnyegeken. Az otthonos hangulat megteremtésében a múltunkból, környezetünkből gyűjtött régi szép tárgyaknak vagy az ezeket idéző újaknak nagy szerepet szánunk. Minden általunk használt anyag természetes. Nincsenek szigorú határok, a puritán egyszerűségtől a reneszánsz gazdagságig változatosan használjuk a különböző stílusú és korú bútor és lakberendezési elemeket.   

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: