Carriere Biztonsági Tanácsadó és Szolg. Kft
Város: 1071. Budapest
Utca: Dózsa György út 34. 3479
Telefon: 06 1 343-6034
Fax: 06 1 343-6034
Mobil: 06 70 457-5600
GPS: 47.5056  - 19.087
Weblap: www.carriere.hu
E-mail: carriere@carriere.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

A Carriere Kft 1997-ben alakult meg. Munkatársai magasan kvalifikált olyan speciális képzésben részesült szakemberek, akik több évtizedes szakmai gyakorlatra tettek szert a bűnügyi, ezen belül a vagyonvédelem szakterületén, valamint a munkavédelem, a tűzvédelem, tűzmegelőzés, a környezetvédelem, és a katasztrófavédelem területén.

2002-től cégünk tevékenységét kiterjesztette a teljes körű tűzvédelmi, környezetvédelmi, munkavédelmi, katasztrófavédelmi feladatok végzésére is. A Carriere Kft. 2003-ban létrehozta a Carriere-Crime Magánnyomozó Kft-t. 

A Carriere Kft. főtevékenysége a mérnöki tanácsadás, ezen belül speciálisan a tűz-, a munka- és a környezetvédelmi és katasztrófavédelmi területen nyújt teljes körű szolgáltatást. A fentieken kívül cégünk kiváló speciális képesítéssel rendelkező szakembereivel a teljes körű vagyonvédelmi kockázatértékeléssel, ezen belül a humán kockázati szűrésekkel is foglalkozik poligráfos (hazugságvizsgáló) vizsgálati módszer igénybevételével. 

A Carriere Kft. munkatársai a felhalmozott speciális szakmai ismereteiket a gazdasági életben kívánják kamatoztatni.

A Carriere Kft. célul tűzte ki, hogy Megrendelőinknek szolgáltatásainkat kiemelkedő és folyamatosan magas színvonalon nyújtsa a tűzvédelem, a tűzmegelőzés, a katasztrófavédelem, a környezetvédelem, valamint a speciális oktatások területén.

A Carriere Kft. munkatársai felsőfokú szakirányú állami iskolai végzettséggel és szakképzettséggel rendelkeznek.

A Carriere Kft. dinamikusan fejlődő vállalkozás!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: