Gold Business Club
Város: 1061. Budapest
Utca: Paulay Ede u. 5. 3462
Telefon: 06 1 235-0866
Fax: 06 1 235-0867
Mobil:
GPS: 47.4994  - 19.0556
Weblap: www.goldbusinessclub.hu
E-mail: info@goldbusinessclub.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
        *  Szolgáltatás - vállalkozás
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
Bemutatkozás:

Budapest belvárosában a Paulay Ede u. 5. számban kiváló parkolási lehetőséggel bíró területen építettük fel, a Gold Business Club-ot, amely a kultúra és a sport támogatásával kötne össze igen szerteágazó üzleti és egyéb érdekeltségeket.

A felső szinten állandó programokkal, kiállításokkal, sajtótájékoztatókkal, cégbemutatókkal, üzleti tárgyalások közvetítésével, lebonyolításával egészítjük ki vendégeink gondtalan időtöltését.

Speciális és teljesen zártkörű tagságnak szóló legális játékterem, ahol üzletemberek, művészek szórakozhatnak biztonságban, diszkrécióban.
A VIP játékterem és Business Club kiválóan alkalmas nemzetközi megmérettetésre, Budapesten, Európa szívében. 
 

Uniós csatlakozásunkhoz alkalmazkodva szorosan összefonódva szeretnénk együttműködni olyan közszereplőkkel, üzletemberekkel, akik az oktatásban, az informatikai és idegenforgalmi területeken dolgoznak.

Cégünk megalakulása óta támogatja a 2000-ben alapított "CSALÁDOKÉRT TISZTÁN" Alapítványt, melynek drogprevenciós törekvései maximálisan illeszkednek vállalkozásunk elképzeléseibe. 

Gyermek játszóházzal, ingyenes fodrászattal, orvos-közönség találkozókkal, rendőrségi előadásokkal segítünk eljuttatni a szülőkhöz, a családokhoz azokat az ismereteket, amelyek nélkülözhetetlenek a megelőzésben.

Az Alapítvány rendezvényeinek szervezését magunkra vállalva folyamatosan bővül azon művészek, közszereplők, üzletemberek tábora, akinek élete és sikere példaértékű. Támogatásaikkal nemcsak alternatívákat tudunk felmutatni, hanem biztosítani is azokat a fiatalok számára. 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: