Konferencia Iroda Bt.
Város: 1083. Budapest
Utca: Práter utca 4. 3401
Telefon: 06 1 303-8928
Fax: 06 1 333-9676
Mobil: 06 20 943-2634
GPS: 47.4868  - 19.0707
Weblap: www.konferenciairoda.hu
E-mail: info@konferenciairoda.hu
Tevékenységi körök:
        *  Oktatás - felnőtt képzés
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
Bemutatkozás:

A Konferencia Iroda Bt. 1996-ban alakult, de jogelődje már 1990-óta hasonló tevékenységet folytatott, mely jelenleg is a Bt. tevékenysége.

Országos és nemzetközi konferenciák rendezvények
  
 A Konferencia Iroda Bt. .tulajdonosai 1990 óta szerveznek konferenciá-  
 kat egyéb rendezvényeket (korábban a Konferencia Alapítvánnyal és az Alkotók Baráti Köre Egyesülettel közösen). A konferenciák témái a környezetvédelemmel, építőiparral, foglalkoztak. Az összejöveteleink szakmai védnökei és társszervezői között szerepeltek(nek), a teljesség igénye nélkül, a következők: 
  
Magyar Mérnöki Kamara, Geotechnikai tagozata;  Épületszigetelők Magyarországi Szövetsége; Közlekedéstudományi Egyesület; Hidrológiai Társaság;.Budapesti Műszaki Egyetem; Miskolci Egyetem; Karlsruhei Egyetem; Magyar Tudományos Akadémia; A.B Építőipari Információs és Marketing Iroda; Magyar Mediprint Szakkiadó Kft.; Épületgépészek Szövetsége; stb.
 
A konferenciákat elsősorban Ráckevén a Savoyai Kastélyban rendeztük. 
A Ráckevei helyszínen kívül is rendeztünk konferenciákat, többek között
MTESZ Budapest Kossuth Lajos téri székházában, a Magyar Tudományos Akadémia Központi Kémiai Kutatóintézetében. Konferenciánkon kulturális programmal és állófogadással várjuk résztvevőinket. Az összejövetelek általában két naposak. A konferenciák előadási anyagait (a beküldötteket) kiadványba gyűjtjük és átadjuk a hallgatóságnak.
A .Konferencia Iroda Bt. .tulajdonosai 1990 óta szerveznek konferenciákat egyéb rendezvényeket. A konferenciák elsősorban a  környezetvédelemmel, építőiparral foglalkoztak. 
   
Országjáró Termékismertető Előadások (OTE)
Az országjáró termékismertető előadások célja, hogy egy cég az általa forgalmazott anyagokat és technológiákat megismertesse a felhasználókkal.
Az összejöveteleken egy alkalommal maximum öt cég vesz részt (tapasz- 
talati adatok alapján).
Az összejöveteleket elsősorban megyeszékhelyekre szervezzük, ahová a környék érdekeltjeit hívjuk meg.  A helyszíneken szállodák, MTESZ székházak, művelődési házak termeit béreljük ki, ahol az összejöveteleket tartjuk.
Adatbázisunkban minimum tízezer cím található, melyet folyamatosan frissítünk. A kiküldött értesítőket visszajelentkezési lehetőséggel látjuk el, 
hogy a várható résztvevők jelezni tudják részvételi szándékukat. Az értesítőket (meghívókat) úgy szövegezzük meg, hogy az a meghívottaknak új információt, esetleg technológiai leírást, vagy valami olyat tartalmazzon, amit csak ezen összejövetel alkalmával tudhatnak meg. A meghívókon feltüntetjük az elkövetkező előadások időtartamát és helyszínét, hogy a meghívottak esetleg egy számukra alkalmasabb időpontot választhassanak.
A szervezések során minden olyan feladatot elvégzünk, ami a sikeres lebonyolításhoz elengedhetetlen: -  folyamatosan kapcsolatot tartunk fenn az
előadó cégekkel, meghívottakkal; -  az előadó cég által megszerkesztett
meghívókat sokszorosítjuk, postázzuk; -  ügyintézői feladatokat látunk el
(megrendeljük a termeket, az eszkö- zöket, a büfészolgáltatást stb.); - a
helyszíneken biztosítjuk a lebonyolítást minimum 1 fővel.

Az "Országjáró termékismertető előadás" -ok egy részben módosított formája, amikor az összejöveteleket kimondottan " Önkormányzati szövetségek " részére szervezzük.
Ilyenkor a bemutatkozni kívánó cégek a kis szövetség (mint régen a járások) polgármestereinek ill. műszaki előadóinak mondják el termékeik és technológiájuk használhatóságát egy településen. 

Kiállítás szervezés, lebonyolítás
A Konferencia Iroda Bt. vállalja kiállítások szervezését, lebonyolítását. Mások által szervezett kiállítások (pl. HUNGEXPO) alkalmával vállaljuk a kiállításra jelentkezéstől a zárásig történő összes tevékenység elvégzését (tárgyalás a rendezővel, kiállítási stand tervezése, építtetése, a stand berendezése, a kiállítással járó ügyintézések bonyolítása, a stand lebontása, kiállított tárgyainak az Ön telephelyére történő szállítása, stb.)

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: