A4 Apple Center
Város: 1061. Budapest
Utca: Andrássy út 4. 3400
Telefon: 06 1 453-3939
Fax: 06 1 453-3940
Mobil:
GPS: 47.5001  - 19.0557
Weblap: www.a4applecenter.hu
E-mail: office@a4applecenter.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Cégünkről


2005. augusztus 29-én nyitottunk meg. Apple számítógépek, kiegészítők, iPod-ok és ezekhez kapcsolódó szoftverek árusításával, szoftverfejlesztéssel, szerverek beállításával, továbbá Apple és Unix/Linux rendszereket érintő szolgáltatásokkal állunk vásárlóink és megrendelőink rendelkezésére.

Szervizközpontunk Apple számítógépek és iPod-ok javítását végzi.

SZOLGÁLTATÁSOK

Szervízszolgáltatások
Eseti meghibásodások,
Garanciális, illetve garanciaidőn túli javítások,
Világgaranciás ügyintézéseken túlmenően vállaljuk
Egygépes munkaállomások és
Többgépes hálózatok rendszeres karbantartását, elsősorban hibamegelőzési céllal.
Tanácsadás
Teljes egészében a Megrendelő által definiált feladatra szabott megoldások megtalálása, azok optimalizálása, elsőrorban gépvásárlás és rendszerkiépítés esetén.
Üzembehelyezés
A helyszíni üzembehelyezés révén partnereink a megrendelt gépeket, programokat és kiegészítőket kiszállított, munkakész állapotban vehetik át.
Vegyes rendszerek üzemeltetése
A PC, Linux és Mac területen egyaránt járatos kollégák együttműködésének köszönhetően vállaljuk vegyes rendszerek kialakítását, azok eseti- és rendszeres felügyeletét.
Mobiltelefon és számítógép közti beállítások
Címjegyzék és naptár szinkronizáció a számítógéppel
Bluetooth és GPRS
Mobil 3G (szélessávú internetelérés 3G mobiltelefonnal vagy 3G kártyatelefonnal csatlakozva a számítógéphez) 
Pénzügyi megoldások
Cégeknek lízinglehetőséget kínálunk partnereinken keresztül, magánszemélyeknek áruvásárlási hitel konstrukciókkal igyekszünk megkönnyíteni a géphez jutást.
Sulinet
2006-ban is lehetőség van Sulinet pályázat keretén belüli vásárlásra, a lehetőség a Mac mini, iBook és iMac Intel gépekre vonatkozik.
Felhasználó támogatás
Az operációs rendszerek működésével kapcsolatos, illetve a különböző szoftverek használata során felmerülő kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban on-line telefonos segítséget nyújtunk.
Továbbképzés
Oktatóközpontunk napi rendszerességgel szervez ingyenes és fizetős oktatásokat, bemutatókat, workshopokat. Célunk, hogy a Mac-es felhasználók minél jobban megismerjék és használják a gépük nyújtotta lehetőségeket.
Terem bérbeadás
Előadótermünk kibérelhető előadások, továbbképzések tartására, vagy akár műtereremként is,eseti fotózásokhoz. Technikai eszközöket, személyzetet biztosítunk.
 
 
Részletekkel  az
office@a4applecenter.hu e-mail címen, a 453-3939 telefonszámon vagy személyesen az Andrássy út 4-ben szívesen állunk rendelkezére

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: