AMC Europe Kft.
Város: 2045. Törökbálint
Utca: Csiri utca 13. 3393
Telefon: 06 23 331-290, 06 23 331-291
Fax: 06 23 331-291
Mobil:
GPS: 47.4374  - 18.9263
Weblap: www.amce.hu
E-mail: info@amce.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
Bemutatkozás:

Az Advanced Motion Controls 1987-ben alakult azzal a céllal, hogy a növekvő igényekre magas műszaki színvonalú szervoerősítőket gyártson. A cég profilja szervoerősítők fejlesztése és gyártása, az 50W….15kW teljesítmény tartományban. Gyártmányválasztékunk rendkívül széles, mely kiegészül egyedi igények szerint fejlesztett új modellekkel, illetve meglévő típusok átalakításával.

 A modellek között megtalálhatók a hagyományos analóg vezérlésű eszközök, a DIGIFLEX digitális termékcsalád tagjai pedig - a felhasználók munkáját jelentősen megkönnyítve -, sokoldalú programozási lehetőségeik, modulkönyvtár készletük által érdemelnek különös figyelmet.

 Az AMC EUROPE Kft. az Advanced Motion Controls szervoerősítőket forgalmazza Európában közvetlen értékesítéssel. Ellátjuk a vevői szaktanácsadást és szervizt, valamint részt veszünk a szervoerősítők fejlesztésében, különös tekintettel a DIGIFLEX modellekre.

 Igény szerint, a szervoerősítők és tápegységek mellett szervomotorokat, illetve komplett megoldásokat is kínálunk felhasználóinknak. Erősítőink - flexibilis kialakításuknak köszönhetően - kiválóan alkalmazhatók helyettesítő típusként régi berendezések felújításánál. Az erősítők szabályzási paraméterei PC-ről letölthetők, így a mechanika illesztése percek alatt elvégezhető. Az áramköröket rövid szállítási határidővel biztosítjuk, a gyakoribb típusokat raktárról értékesítjük. Kiemelten hangsúlyozzuk az általunk nyújtott műszaki támogatást mind hardver, mind szoftver területen, melyet magasan képzett, a fejlesztésekben részt vállalt szakembereink által biztosítunk.

 Termékválasztékunkat részletesen megismerheti honlapunkon

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: