Nyír-Co Plusz Kft.
Város: 1182. Budapest
Utca: Nagyenyed u. 3. 3339
Telefon: 06 1 297-4326, 06 1 297-4326
Fax: 06 1 297-4326
Mobil: 06 30 241-8617
GPS: 47.4324  - 19.2066
Weblap: www.nyir-co-klima.hu
E-mail: nyircobt@startadsl.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - klíma
Bemutatkozás:

Bemutatkozás

Cégünk 2000.novemberében kezdte meg tevékenységét, mint Nyír-Co Bt., 2006 januárjában alapítottuk meg a Nyír-Co Plusz Kft-t.

Fő profilunk hűtő-és klímatechnikai berendezések javítása , karbantartása , telepítése , üzembe helyezése , ehhez kapcsolódó egyéb szerelési munkák elvégzése.

Vállalkozásunk legfontosabb feladatának tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy munkatársaink a legújabb technológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, és a legmagasabb vevői elvárásoknak is maximálisan megfeleljenek.

Szerelőink érvényes szakmai vizsgával, nagy gyakorlattal és a környezetvédelmi előírások miatt szükséges "zöldkártyával" rendelkeznek.

Szolgáltatásaink

Vállaljuk az általunk forgalmazott berendezések telepítésén kívül bármilyen márkájú és típusú klímaberendezés javítását, karbantartását. Kis-és nagyteljesítményű folyadékhűtők , légkezelők , roof-topok , klímaszekrények telepítését , javítását , karbantartását. Az általunk telepített berendezésekre teljes körű garanciát vállalunk.

Lakosssági célú klímaberendezések telepítését előzetes helyszíni felmérés után vállaljuk. Árajánlatot az ingyenes felmérés után adunk. A telepítést a kölcsönösen megfelelő , előre megbeszélt időpontban kezdjük el.

Szakembereink által végzett rendszeres karbantartás megnöveli a berendezések élettartamát és csökkenti a javítások költségeit. Nagymértékben nő az üzembiztonság és legtöbb esetben megelőzhető a váratlan hibák kialakulása. A karbantartási tevékenységet végző szakembereink minden esetben felhívják az üzemeltető figyelmét a berendezések észlelt rendellenességeire, a várható meghibásodásokra, a szükséges javításokra és ezt írásban, munkalapon regisztrálják.
A szerződés szerinti karbantartást ütemterv szerint végezzük, amelynek időpontjáról előzőleg értesítjük a megrendelőt. Szerződött partnereink számára minden esetben elsőbbséget biztosítunk a rendkívüli javítások elvégzésére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: