Rigips Hungária Gipszkarton Kft.
Város: 1181. Budapest
Utca: Zádor u. 4. 3332
Telefon: 06 1 296-0500
Fax: 06 1 295-0662
Mobil:
GPS: 47.4257  - 19.1626
Weblap: www.rigips.hu
E-mail: rigips.hungaria@bpb.com
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - gipsz
        *  Építőipar - szigetelés
Bemutatkozás:

Bemutatkozás

Az 1991-ben alakult Rigips Hungária Gipszkarton Kft. a Rigips rendszert domináns márkatermékké fejlesztette a magyar piacon, meghonosítva ezzel a népszerű szárazépítési technológiát.
A Rigips Hungária termékkínálatában a két fő termékcsoportja mellett - gipszkarton rendszerek és a gipsz alapú portermékek - álmennyezet, gépi vakolat, üreges padló és szigetelő rendszer is megtalálható.


A BPB küldetése:
A BPB Gypsum Európa vezető gipszipari vállalkozása. Magas színvonalú termékminőség és vevőszolgálat, vezető szerep a technológiában és számos takarékos költségszinten működő gyártómű támogatja a BPB igyekezetét, hogy folytassa piaca innovatív fejlesztését és elérje az eladott mennyiségek folyamatos növelését a működési területéhez tartozó országokban.

Mit kell tudni a Rigips Hungária Gipszkarton Kft.-ről?
A Rigips Hungária Gipszkarton Kft. a századunk elején alapított angol BPB Gypsum Ltd. magyarországi vállalata. A vállalat a termékfejlesztésben és a minőségbiztosításban is élen jár. A minőségben fél évszázados gyártási és fejlesztési tapasztalatok testesülnek meg. Ennek köszönhetően szállítónk, a Rigips Ausztria elsőként tudott megfelelni az osztrák építőanyag gyártók közül a legszigorúbb európai minőségbiztosítási normának, az ISO 9002-nek.

AZ 1991-ben alakult Rigips Hungária Gipszkarton Kft. a Rigips rendszert domináns márkatermékké fejlesztette a magyar szárazépítési piacon.
Az elmúlt években a Rigips sok millió négyzetméter gipszkarton lapot szállított Magyarországra, meghonosítva ezzel egy Európában már 50 éve működő népszerű szárazépítési technológiát. Az elmúlt évek alatt sikerült megszerettetnünk és elfogadtatnunk a szárazépítést a magyarországi piaccal. Ehhez nagyban hozzájárult az, hogy munkatársaink szakképzett építő- vagy építészmérnökök, akik hozzáértésükkel segítenek vevőinknek.

Partnereink segítségével - márkakereskedők, kivitelezők, vállalkozók, tervezők - országszerte egyre több lakás szépül és épül termékeinkkel. A Magyarországon is megjelenő barkácsáruházak révén a szárazépítés gondolata még szélesebb körben jut el az önerőből építkezőkhöz is. Cégünk az értékesített mennyiség alapján domináns szerepet játszik a magyar szárazépítési piacon. A Rigips Hungária munkatársaiként arra törekszünk, hogy szerepünket megtartsuk, a Cég jó hírét öregbítsük.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: