T. Marianna Kft.
Város: 1174. Budapest
Utca: Régi Vámköz u. 37-40 3328
Telefon: 06 1 258-2906
Fax: 06 1 258-4588
Mobil:
GPS: 47.4732  - 19.2147
Weblap: www.tmarianna.hu
E-mail: t.marianna@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

Cégünk 1991-ben alapult egyéni vállalkozásként, amit dinamikus fejlődés követett és 1997-ben felvette a "Kft." formát. 13 éves utunk során megtanultuk a hűtőfuvarozással kapcsolatos tudnivalókat és immár bátran állíthatjuk, hogy élvonalban vagyunk a hazai piacon.

Gépjárműparkunkat és hűtőtípusainkat folyamatosan cseréljük újabb típusokra, mert az uniós követelményeknek meg kell felelnünk mind a megbízhatóság, mind a környezetvédelem területén. M.A.N teherautóink EURO2-es zajcsökkentett, környezetbarát motorral vannak ellátva. A gépjárművekre modern THERMO-KING hűtő-aggregátok vannak felszerelve amik mindenféle áru szállítását lehetővé teszik legyen az normál, fagyérzékeny vagy hűtendő.

Természetesen, elsősorban mindig a megrendelő követelményeinek kell megfelelni, aki joggal várhatja el, hogy rakománya mindig időben, folyamatos tájékoztatás mellett érjen el céljához és azt biztonságban tudhassa a gépjárművön. Ezt gépjárműparkunk, modern hűtőberendezéseink, általános rakomány-biztosításunk valamint 24 órás elérhetőségünk garantálja Önnek. FT/KM alapú szállítási díjaink pedig lehetőséget adnak arra, hogy a fuvarköltségek kiszámíthatók legyenek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: