Justicia '93 Könyvelő és Adótanácsadó Kft.
Város: 1082. Budapest
Utca: Baross utca 1. 3257
Telefon: 06 1 266-7722
Fax: 06 1 266-7722
Mobil: 06 70 455-3800
GPS: 47.4897  - 19.0623
Weblap: www.justicia93.hu
E-mail: info@justicia93.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - könyvelés, könyvvizsgálat
        *  Szolgáltatás - pénzügyi szolgáltatás
Bemutatkozás:

A Justicia '93 Könyvelő és Adótanácsadó Kft. 1997-ben alakult. A megalakulást követően dinamikus fejlődésnek indult, amely mára már több mint 50 cégből és 20 vállalkozóból álló ügyfélkört eredményezett.

2004-ben a Justicia '93 Könyvelő és Adótanácsadó Kft kisebb változásokon ment keresztül. Cégünk a Károly körútról a Kálvin téren lévő Kálvin Tower Irodaházba költözött, egy nagyobb reprezentatív irodába, ahol kényelmesebben tudjuk Ügyfeleinket fogadni, kiszolgálni. Igyekeztünk egy barátságos irodát, egy családias légkört kialakítani, ahol nemcsak mi és munkatársaink érzik jól magukat, hanem reményeink szerint az Ügyfeleink is.

Munkánkat a szakmai felkészültség, a megbízhatóság és a lelkiismeretes feladatvégzés jellemzi. Folyamatosan törekszünk Ügyfeleink megelégedésére, ezért korszerű (több információ kiszűrésére képes) programmal könyvelünk illetve bérszámfejtünk. Munkatársaink kivétel nélkül magasan kvalifikált, minimum regisztrált mérlegképes könyvelői szakképesítéssel rendelkeznek, a precíz és pontos munkavégzés mellett elsődleges feladatuk Ügyfeleink munkájának segítése és eligazítása az adótörvények szövevényes rendszerében, ezzel is támogatva a legális határokon belüli adóminimalizálást.

A szerződésben foglalt felelősségvállaláson túl, cégünk a Providencia Biztosító Rt-nél rendelkezik külön könyvelési szolgáltatásra vonatkozó speciális biztosítással.

Reméljük, hogy hamarosan Önt és vállalkozását ügyfeleink között köszönthetjük.

Üdvözlettel:
Szabó-Latosinszky Johanna
Ügyvezető

Szolgáltatásaink:

  • könyvelés
  • bérszámfejtés
  • könyvvizsgálat
  • adótanácsadás
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: