Star-Lighters Kft.
Város: 1173. Budapest
Utca: Bélavár utca 51. 3248
Telefon: 06 1 253-0362
Fax:
Mobil:
GPS: 47.4724  - 19.2587
Weblap: www.debi.hu
E-mail: starkft@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - könyvelés, könyvvizsgálat
Bemutatkozás:

A DEBI Számviteli és Pénzügyi Iroda 1995-ben alakult családi vállalkozásként. Az alakulástól napjainkig tartó folyamatos fejlődésünk során növeltük partnereink számát akik évek óta folyamatosan veszik igénybe szolgáltatásainkat.

Irodánk Budapest XVII. kerületében található, ahol ügyfeleinknek és munkatársainknak kulturált, kényelmes körülményeket kínálunk. Irodánk arra törekszik, hogy partnerei mindig a saját vállalkozásuknak megfelelő személyre szabott szolgáltatásban részesüljenek.

Fontosnak tartjuk a technika által lehetővé váló kapcsolattartás mellett a személyes találkozásokat is, melyeken tapasztalataink szerint több kérdés is válaszra talál.

Fő elvünk a megbízható, pontos, gyors munkavégzés. Naprakész szakmai továbbképzésünkről jó nevű kiadók által forgalmazott szakkönyvek, folyóiratok, hírlevelek és nem utolsó sorban a "net" adta lehetőséget kihasználva gondoskodunk. Fontosnak tartjuk, hogy szakmailag mindig a legjobbat tudjuk nyújtani önnek és így a problémákra a legkedvezőbb megoldást találjuk meg

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: