Teco Kft.
Város: 1173. Budapest
Utca: Pesti út 65. 3238
Telefon: 06 1 253-0038
Fax: 06 1 256-0479
Mobil:
GPS: 47.482  - 19.2419
Weblap: www.teco.hu
E-mail: sz@teco.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

2000 óta vagyunk a disztribútorai a Canopus termékeinek Európai Dél-Keleti részén. A Canopus 1985 óta létezik. Eleinte főleg képtömörítéssel kapcsolatos technológiá-val, és speciális képmeg-jelenítők fejlesztésével foglalkoztak. A Microsoft Windows operációs rendszerében alkalmazott JPEG tömörítő Canopus fejlesztés. Mintegy hat évvel ezelőtt határoztak úgy, hogy beszállnak a videótechnológiai fejlesztésekbe is. Elsők között jelentek meg a piacon olyan PC-s hardver / szoftver csomaggal, ún. utómunka, más szóval nem-lineáris videószerkesztés céljára, aminél nem volt szükség a videón alkalmazott trükkök kiszámolására, hanem azok valósidőben, azonnal kijátszhatóak voltak.

A Dél-Koreai Darim cég a nagyvilágban kiváló megfigyelő rendszereiről, valamint műsorszóró, adáslebonyolító rendszereiről ismert.
Szeretnénk ügyfeleinket megismertetni a  VS2000 virtuális stúdióval, valamit FS1000 automatikus adás lebonyolító rendszerrel.


Cégünk 2003. májusától a cseh MK-ELECTRONIC képviseletét is ellátja Magyarországon. Az MK-ELECTRONIC termékei kis és közepes stúdiók számára készülnek. Termékskálájuk igen széles, megtalálható benne a VGA/TV konvertertől kezdve az AV Mixerig majdnem minden amire egy stúdióban szükség lehet. A termékek jó minőségű alkatrészekből (pl. Philips) korszerű technológiával készülnek. A termékek a Corg Computer-nél, Gaia-nál, Spéci Computer-nél és a VM-PRO-nál vásárolhatók meg.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: