Biomark Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Komló u. 10. 3188
Telefon: 06 1 227-3423
Fax: 06 1 227-3424
Mobil:
GPS: 47.4208  - 19.0371
Weblap: www.biomark.hu
E-mail: biomark@biomark.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

A Biomark Kft.-t 1988-ben alapítottuk, magyar tulajdonú családi vállalatként, melynek kezdeti profilja az élelmiszer import és forgalmazás volt. Később, tevékenységünk kiegészült a behozott termékek országos disztribúciójával.

Importőri tevékenységünket 1989-ben növényvédőszerek és műtrágyák forgalmazásával egészítettük ki.

Első import élelmiszerünk a hazánkban is népszerű szlovák juhtúró, a bryndza volt, melynek itthoni sikerei lehetővé tették, hogy később más cseh és szlovák eredetű sajtokkal bővítsük választékunkat. 1993-ban elsőként hoztuk be a magyar piacra az eredeti olmützi pogácsasajtot, a quargel-t , melynek fogyasztása egyre jobban terjed a magyar sajtkedvelők körében.

A szomszédos országokból importált termékek kedvező fogadtatása révén lehetőségünk nyílt más, távolabbi országok élelmiszerspecialitásait is bemutatni a magyar fogyasztóknak. A Biomark Kft. jelenleg is több angol, német, olasz és francia céggel működik együtt de forgalmazóként számos magyar vállalat kereskedelmi képviseletét is ellátja.

10 év sikeres működés után világossá vált, hogy az élelmiszerforgalmazói és az agrokémiai tevékenységet egymástól markánsan elkülönülő üzletágként kell kezeljük, de az élelmiszer ágazathoz kapcsolódó logisztika is egyre inkább megkívánta az önálló működést.

2003-ban a Biomark cégcsoporton belül jogilag is önálló cégeket hoztunk létre, körülhatárolt tevékenységi körrel, a szükséges szervezeti átalakításokkal és a tevékenységek megfelelő logikai csoportosításával.

A cégcsoport műszaki és adminisztratív irányítását, valamint vagyonkezelői tevékenységét a Biomark Holding Kft. látja el. Az agrokémia üzletág Biomark Kereskedőház Rt. néven, az élelmiszer üzletág pedig Biomark Kft. néven folytatta különálló működését.
(A Biomark Kereskedőház Rt. neve időközben Makhteshim Agan Hungary Zrt.-re változott.)
Kapcsolódó vállalkozásként a cégcsoport tagja a Tej-S Kft. is, mely az élelmiszer ágazathoz kapcsolódóan és attól függetlenül is végez logisztikai tevékenységet. 

Az évek során folyamatosan kerestük az új lehetőségeket, bővítettük, szélesítettük az általunk kínált termékek választékát, és rugalmasan igazodtunk a piaci trendekhez, az aktuális fogyasztói elvárásokhoz.

A Biomark Kft. jelenleg a kecske-, juh- és tehéntejből készült termékeken túl reform élelmiszereket , kényelmi termékeket  és háztartási vegyiárut is forgalmaz az ismert hazai szuper és hipermarketekben.

Legfontosabb célunknak tekintjük a fogyasztói igények magas szintű kiszolgálását, és annak a biztosítását, hogy az általunk forgalmazott termékek állandó, jó minőséget képviseljenek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: