Németh és Társa
Város: 2092. Budakeszi
Utca: Pátyi út 57. 3164
Telefon: 06 23 535-660
Fax: 06 23 535-661
Mobil:
GPS: 47.5062  - 18.9156
Weblap: www.nemethestarsa.hu
E-mail: info@nemethestarsa.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

A Németh és Társa Kft 1991-ben alakult, melynek többségi tulajdonosa Németh Miklós az 1976-os Montreali olimpia gerelyhajító bajnoka.

A Németh és Társa Kft. 1994 óta foglalkozik Magyarországon szintetikus burkolatú sportpályák építésével, mint a német Polytan GmbH kizárólagos képviselője. Olyan kiemelkedő referencia munkákat mondhattunk magunkénak, mint az 1995-ben felújított Nyiregyházi Városi Stadion, amely az Ifjúsági Atlétikai Európa-bajnokság színhelye volt. Közreműködésünkkel kerültek felújításra - a teljesség igénye nélkül - az 1998 évi Budapesti Atlétikai Európa-bajnokság edzőpályái, (UTE, Honvéd, FTC) a NÉPSTADION küzdőtere és edzőpályája, és a nevünkhöz fűződik a nemrégiben átadott Budapest Sportaréna atlétikai pálya megtervezése és elkészítése is.
Az elmúlt időben a cég további fejlődésen ment keresztül, ma már saját gépparkkal és szakember gárdával rendelkezünk. Fő profilként műfüves pályákat (FTC, Győri ETO, UTE) és a Polytan szintetikus burkolatú pályákat (PVSK, Kaposvár) építünk, E mellett az ugyancsak kiemelkedő minőségű német Becker cég beltéri sportburkolatait, az amerikai Connor sportparkettáit, a holland Aerolux sportpálya világítási rendszereit valamint a Schelde International sportszereit is forgalmazzuk.

Teljeskörű szolgáltatásainkkal – tervezés, alépítmény, sportburkolat – kulcsrakész átadással állunk az Önök rendelkezésére, igény esetén sportpályavilágítás kivitelezését és sportszerek beszerzését is vállaljuk.

 

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: