Intel Kl. Kft
Város: 2092. Budakeszi
Utca: Lugas köz 2. 3144
Telefon: 06 23 455-144
Fax: 06 23 455-146
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.ikl.hu
E-mail: inter-kl@ikl.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - lakásfelszerelés
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Az INTER-KL Kft stábja több évtizedes,  széles körű  szakmai tapasztalattal rendelkezik a bútorforgalmazás és gyártatás területén mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon.

Tevékenységünk a magyar piacon
Piaci ismereteinket  elismerve több jelentős multinacionális cég bízta ránk termékeinek magyarországi kizárólagos forgalmazását. Kiemelkedik ezek közül a világ 15 országában gyártói bázissal rendelkező Steinhoff International, mely cégnek több mint 11 minőségi márka bútor családját forgalmazzuk Magyarországon, teljes logisztikai és minőségbiztosítási háttérszolgáltatás nyújtása mellett. Nagykereskedelmi üzletágunk forgalmazza még a német Germánia cég fóliás bútorait, számos jó nevű olasz cég  bútoripari félkész termékeit, az olasz  FiDiVi cég bútorszöveteit, neves angol cégek közületi minőségeket kielégítő műbőreit. Honlapunkon a folyamatosan információt találhatnak az aktuális termékválasztékunkról.

Tevékenységünk a külföldi piacon
Cégünk magyarországi bútorgyártó cégek, mint a Sellaton Rt, a Stulwerk Kft. valamint számos faipari szövetkezet szakszerű export piaci képviseletét és kereskedelmi, marketing és jogi szaktanácsadást látja el sikerrel, és vállalja szabad gyártói kapacitással rendelkező cégek vevőkörének bővítését, valamint a vevőkkel történő napi kapcsolattartás megszervezését és folyamatos bonyolítást is.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: