Pirelli Hungary Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Barázda u. 38. 3125
Telefon: 06 1 382-2373
Fax: 06 1 382-2397
Mobil:
GPS: 47.4574  - 19.0464
Weblap: www.pirelli.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - egyéb
        *  Jármű - gumis műhelyek
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
Bemutatkozás:

Információk a vállalatról


A PIRELLI csoport tevékenysége a következő üzletágakban összpontosul : Gumiabroncs-gyártás, Energia és Telekommunikációs Kábelek és Rendszerek valamint az Ingatlan-üzletág, amelyekben fejlesztői tevékenységével is a világelsők között foglal helyet.

Az elmúlt több mint egy évszázad alatt igazi nemzetközi vállalattá fejlődtünk, amely mélyen gyökeret vert a helyi piacokon világszerte és központi üzletágaira támaszkodva folymatosan növekszik.

Szakmai tudásra épülő műszaki teljesítményeink és kutatásaink adják az erőt a további fejlődéshez. Ez, szorosan kapcsolódva a vevői igényekhez, teszi lehetővé, hogy jó minőségű termékeket gyártsunk és értékesítsünk és hogy sikeresen működjünk világszerte. Kiemelkedő fontosságúnak tekintjük termékeink és gyártási folyamataink környezeti hatásainak folyamatos fejlesztését. Vállalatvezetésünk célja a hatékony egyensúly elérése a személyes felelősségvállalás és a csapatmunka, a központi irányítás és a helyi működési felelősség között.
Ezek között a keretek között lehetővé válik folyamatos fejlődésünk finanszírozása a megfelelő nyereségesség mellett, részvényeseink, partnereink és alkalmazottaink érdekei szerint.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: