Consact Kft.
Város: 1081. Budapest
Utca: Kiss József utca 8. 3073
Telefon: 06 1 210-9760
Fax: 06 1 210-9769
Mobil:
GPS: 47.4967  - 19.0746
Weblap: www.consact.com
E-mail: consact@consact.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

Consact Minőségfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft.

Amikor a 80-as évek végén a MINőSÉG mellett tettük le voksunkat, majd néhány munkatársammal megalapítottuk a CONSACT Kft.-t, úgy gondoltuk, hogy a piac fejlődésével Magyarországon is egyre nagyobb szükség lesz komoly felkészültségű minőségfejlesztési és vezetési tanácsadókra. Az elmúlt évek nem csak bebizonyították akkori döntésünk helyességét, de a napi gyakorlat arra buzdít minket, hogy egyre széleskörűbben, ugyanakkor egyre specializáltabb és mélyebb tudással, mindig a legújabb fejlesztések elsajátításával végezzük munkánkat.
Szolgáltatási kínálatunk folyamatos bővülése, illetve a munkánk kiszámítható minősége olyan biztonságot jelent partnereink számára, amely az évek során folyamatos kapcsolattá alakult. Köszönhető ez annak is, hogy üzletágainkat a magyar és a nemzetközi szakma által egyaránt elismert szaktekintélyek munkája fémjelzi.
Büszkén mondhatom, hogy a CONSACT mára piacvezető céggé vált, amelynek kiterjedt kapcsolatai vannak a gazdaság minden fontosabb szegmensében. Szemléletünket mindenkor az európai üzleti normáknak való megfelelés jellemzi, ezt garantálják a nemzetközileg akkreditált tanúsítványaink és a különböző szakmai fórumokon való állandó részvételünk is.
Meggyőződésem, hogy munkánk sikerének feltétele, hogy munkatársaink ne csak a magyar, hanem a nemzetközi változásokra is rálátással legyenek. A szakmában eltöltött évek tapasztalatai abban a hitemben erősítettek meg, hogy a minőségbe mindig érdemes energiát fektetni. Remélem, erről Ön személyesen is meggyőződik a közeljövőben.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: