É + L Kongresszus és Kiállításszervező Kft.
Város: 1081. Budapest
Utca: Kiss József utca 40. 3070
Telefon: 06 1 313-2027
Fax: 06 1 313-2027
Mobil:
GPS: 47.497  - 19.0745
Weblap: www.eplus.extra.hu
E-mail: el.kft@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Alapítványok, egyesületek - alapítványok
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
Bemutatkozás:

Az É+L Kft. kongresszus (konferencia, szimpózium, cégbemutatkozás) szervezést és hozzá kapcsolódó hirdetési-kiállítási-szponzorálási akvirációt végez. Azzal a céllal alakult meg, hogy a korábban is e területtel foglalkozó szakemberek legjobbjait egy a kor követelményeinek megfelelően kis létszámú, rugalmas szervezetben összefogva minél szélesebb körű és színvonalasabb szolgáltatást nyújtson megbízóinak.

Tekintettel arra, hogy megalakulása óta évi 25-30 rendezvény kapcsán kérik ki együttműködését - a legkisebb szimpóziumoktól a világkongresszusokig - referenciáink felsorolását nem tartjuk célszerűnek, de az érdeklődőkkel, potenciális megbízóinkkal való kapcsolatfelvétel során készséggel mutatjuk be az adott területen szervezett eddigi eseményeinket.

Ön is kérje ajánlatunkat!

Megbízásokat a legváltozóbb témájú rendezvények kapcsán vállalunk, az egészségügy területén az ország (egyik) vezető cégének számítunk.

Cégünk működteti, az egészségügy nem-szakmai tudományos oldalát ,,megmutató'' Egészségügy + Üzlet (EüÜzlet.hu) (főbb rovatai: Napi hírek, sajtószemle, Az egészségipar hírei hazulról, külföldről, Kongresszusi naptár, Álláskereső, Pályázatok, Linkgyűjtemény(ek) stb. stb.) és a számítógép nyomdaipari alkalmazásával foglalkozó portált, a FairPrint.hu-t.

Írjon, ha velünk akarja elkészíttetni saját honlapját, vagy minket kíván megbízni annak napi frissítésével!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: