Utópia Stúdió Kft.
Város: 1093. Budapest
Utca: Lónyay utca 17. 3016
Telefon: 06 1 217-3768
Fax: 06 1 217-3768
Mobil:
GPS: 47.4861  - 19.0619
Weblap: www.utopiastudio.hu
E-mail: utopiakft@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - film, zene
Bemutatkozás:

Magyarország első digitális stúdiója ma már szinte fogalom
az igényességre törekvő zenészek számára, és neve garancia arra, hogy az itt készült felvételek minden tekintetben a zenei élvonalat képviselik. Megalakulása, 1992-óta több száz színvonalas produkció készült itt heavy-metal, hard rock, popzenei, klasszikus valamint a legmodernebb techno és rap irányvonalú előadók részvételével.

Otthonos belső kialakítása nem csak esztétikai élményt nyújt, de az akusztikailag gondosan, szakszerűen megtervezett és kialakított feljátszóhelyiségei éppúgy alkalmasak a hagyományos élőzenei felvételek elkészítére, mint a legújabb zenei trendek, elképzelések megvalósítására.

Mindezeken túl az UTÓPIA STÚDIÓ lehetőségei között szerepel reklámfilmek, videó szinkronok, kész felvételek utómunkálatainak - masteringjének elkészitése, valamint az 5.1-es surround keverés.
A technikai- és feljátszóhelyiségeken kívül a stúdióhoz tartozik még egy pihenőhelyiség is, ahol a kikapcsolódás mellett étkezésre, TV-nézésre, zenehallgatásra is lehetőség nyílik. Különlegesen igényes kialakítása, barátságos hangulata nagymértékben hozzájárul a kiváló alkotói légkör megteremtéséhez, ami elengedhetetlenül szükséges a maradandó művészi értékek létrehozásához.
Szükség esetén lehetősége van az itt dolgozó művészeknek arra is, hogy igénybe vegyék nagy referenciával rendelkező profi hangszerelők, valamint session-zenészek szolgálatait.

Természetesen a technikai felszereltség mit sem ér emberi szakértelem, kreatív hozzáállás nélkül! Ezek meglétére garancia Kiss Zoltán vezető hangmérnök, tulajdonos iskolázottsága, valamint a szakmában megszerzett húszéves rutinja.

Az Utópia Stúdió Budapest belvárosban található, tömegközlekedési eszközökkel és gépkocsival is egyaránt jól megközelithető. A minden igényt kielégitő munkafeltételek mellett a társalgóban felfrissülésre, pihenésre és étkezésre is van lehetőség. A fárasztó szellemi munka szüneteiben DVD, VIDEO, TV és HiFi nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra és feltöltődésre.

Címünk:
1093.Budapest Lónyay utca 17 / I / 6
 
Telefonszámaink:
06 1 217-3768, 06 30 922-8807, 06 30 641-2559
FAX:
06 1 217-3768

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: