AMIX Digital Kft.
Város: 1181. Budapest
Utca: Zádor u. 4. 3013
Telefon: 06 1 297-6146
Fax: 06 1 296-1166
Mobil:
GPS: 47.4258  - 19.1627
Weblap: www.amix.hu
E-mail: amix@amix.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Cégünk 2003 végén alakult a több tevékenység összevonásával. Az alapítók célja a korábban felhalmozott tudás és tapasztalat egyesítése volt annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára, nem feledve a hazai cégek árérzékenységét.

Névválasztásunk alapja a már évek óta fejlesztett és több helyen sikerrel bevezetett AMiX Kereskedelemi Rendszer volt. Ügyfeleink többsége a kereskedelmi, a járműipari és elsődlegesen az autóalkatrész kereskedelmi vállalkozások közül kerülnek ki. Szolgáltatásaink között megtalálható minden, amelyre a kereskedelmi vállalkozásoknak céljaik eléréséhez szükségük lehet. Az elmúlt időszakban jelentős fejlődésen mentünk át, jelenleg 12 fős gárdával és fejlett infrastruktúrával rendelkezünk

Főbb tevékenységeink:  

- ERP rendszerek bevezetése
- IT üzemeltetés
- Hardver és szoftver kereskedelem
- Tanácsadás
- Biztonságtechnika
- Közbeszerzés 

Feladataink, munkafolyamataink hatékony és magas színvonalon történő végzését a kiépítés alatt álló ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer szerint építettük.

Sikereink alapja a dinamikus fejlődés, a vevői igények és a piaci elvárások folyamatos követése, termékeink és szolgáltatásaink bővülő köre, partnerkapcsolataink ápolása és kimagaslóan kedvező ár/érték arányuk.

Reméljük, hogy Önök is elégedettek lesznek cégünk termékeivel, szolgáltatási színvonalával és felhasználói támogatásával. Továbbiakban is nagy hangsúlyt fektetünk fenti szolgáltatások magas minőségi szinten történő elvégzésére. Meggyőződésünk, hogy cégünk fejlődését, aktív és sikeres piaci jelenlétét csak a hosszú távú és stabil Partner kapcsolatokkal, minőségi termékekkel, tisztességes árakkal, gyors és minőségi szolgáltatásokkal tudjuk növelni és fejleszteni.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: