Hollandimpex Kft.
Város: 1181. Budapest
Utca: Üllői út 505. 2951
Telefon: 06 1 291-0009
Fax: 06 1 291-0009
Mobil: 06 30 931-5362
GPS: 47.4407  - 19.1841
Weblap: www.hollandimpex.hu
E-mail: info@hollandimpex.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - wellnes fitness
        *  Sport - egyéb
        *  Szépségápolás - szauna, szolárium
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

1990-től az országban elsőként foglalkozunk szoláriumok nagy- és kis- kereskedelmével, a szoláriumozás megismertetésével és széleskörű elterjesztésével.

Kezdettől fogva azt valljuk, hogy a szolárium a biztonságos barnulás, a szép és egészséges bőr legmegbízhatóbb és legjobb eszköze.

A kiállításokon, bemutatókon a szoláriumozásról szóló információkat, ismereteket terjesztettük, ezzel a szoláriumozás piacát teremtettük meg.

Az Alisun típus kis-, közép- és profi kategóriájú szoláriumok az alacsony ár, kiváló barnítási- és megbízható működési jellemzők miatt szinte minden jó fodrászatban, kozmetikában, fitness, welness teremben, uszodában és szállodában megtalálhatók. Privát használatra nagyon jó árfekvésű szoláriumokat árusítunk. Meghonosítottuk és gyártjuk az állószoláriumokat egyedi igényeknek megfelelő kialakítással. A Megasun típusú szoláriumaink különleges formákkal, színekkel, újdonságokkal profi minőségben hódítják meg vásárlóinkat.

Szoláriumcsöveink minden szolárium típushoz minőségi, tartós, garantált barnulást biztosítanak, ezt a Lighttech Lámpagyár minősített gyártása teszi lehetővé.

Infraszaunák, fitnessgépek, hidromassage berendezések a welness életmód minden szükséges eszköze megtalálhatók kínálatunkban.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: