Inter - Aukció Kft.
Város: 1093. Budapest
Utca: Lónyay utca 24. 2899
Telefon: 06 1 219-5762
Fax: 06 1 219-5763
Mobil:
GPS: 47.4854  - 19.0621
Weblap: www.interaukcio.hu
E-mail: info@inter-auction.com
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
Bemutatkozás:

Az Inter-Aukció Árverezőház, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003-ban alakult. Fő tevékenységi körünk az interneten keresztül bonyolított árverések szervezése, rendezése a www.inter-aukcio.hu honlapunkon keresztül. Elsődleges célkitűzésünk, hogy internetes árveréseinken az Árverezőházunkhoz beadott tárgyaknak a lehető legszélesebb körben keressük meg a legmagasabb árat kínáló vevőt. Az árverések, szemben a hagyományosnak nevezhető személyes jelenlétet követelő árverésekkel, nem egy adott árverési nap, hanem két hét időintervallum alatt kerülnek lebonyolításra.      

Célkitűzésünk megvalósításához professzionálisan képzett szakembergárda áll rendelkezésre. Tagjaink, akár belső, akár külső közreműködők, a több, mint 200 éves múlttal rendelkező, Mária Terézia által 1773-ban alapított, ma BÁV Rt. néven működő cég becsüsi képzésének keretén belül szerezték meg oklevelüket és több évtizedes gyakorlatukat. Fő feladataik közé tartozott a BÁV Rt. által forgalmazott festmények, műtárgyak, antik és antik jellegű bútorok, ékszerek értékbecslése, lakosságtól történő átvétele és értékesítése, a BÁV Rt.-nél rendezett aukciók szervezése, rendezése és bonyolítása. Szakembereink ezt a nemzetközileg is elismert, nagyhírű céget hagyták el azért, hogy szakmai tudásukat, tapasztalatukat most egy sokkal szélesebb körben kamatoztassák. Új kategóriaként bevezetjük a régiségnek számító, vagy egyediségüknél fogva ritka hangszerek aukcionálását. Szakértésüket, értékbecslésüket a nemzetközi és hazai szakmai körökben nagy elismerést szerzett hangszerszakértő végzi.   
 
Interneten keresztül bonyolított árveréseink tárgykörét főként a régiség kategóriájába tartozó tételekkel tervezzük. Ezen belül egyedi tételeket magánszemélyek felajánlásaiból veszünk át, de vállaljuk honlapunkon kereskedők részére is gyűjteményeik internetes megjelenítését és az abból rendezendő külön árverés szervezését, bonyolítását, legyen az bármely téma az adott kategóriában (pl. érme, bélyeg stb.). Igény esetén vállaljuk továbbá komplett, nagy értékű hagyatékok internetes aukcionálását önálló árverés keretében.      
 
A jövőben tervezzük még a régiség kategóriába tartozó tárgykörön kívüli árverések szervezését a közületek által közületek számára felajánlott, internetes aukció keretén belül értékesíteni kívánt, nagytömegű tételek esetében is. Terveink között szerepel még jótékonysági céllal, extrém árverések szervezése, ahol nem csak tárgyakat aukcionálunk.   
 
Szolgáltatási területeinket is fő profilunk, a régiség tárgykör köré csoportosítottuk, úgymint:
-értékbecslés (értékesítés előtt, vagyonmegosztási ügyekben, hagyatékoknál, vagy ha csak tudni szeretné, mi van a birtokában)
-szaktanácsadás (nagyobb értékű tárgy megvásárlása előtt)
-tanácsadás bármilyen, a szakmát érintő ügyben
-internetes árverés szervezése külső partnerek részére, teljes körű bonyolítással.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: