Galaxis M 82 Kft.
Város: 2040. Budaörs
Utca: Károly király utca 50. 2892
Telefon: 06 23 414-229
Fax: 06 23 441-229
Mobil: 06 30 747-2442
GPS: 47.4569  - 18.9601
Weblap: www.galaxism82.hu
E-mail: info@galaxism82.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - villamosság
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A fényhez és a sötétséghez való vonzalmunk egészen kicsi gyerekkorunk óta él bennünk. A négy ősi elem közül a tűznek van az a misztikus ereje, ami egyszerre ébreszt bennünk boldog érzést és félelmet is egyaránt. Mindenki átélte már azt a pillanatot, amikor a csillagos ég alatt szeretteinkkel a hold fényénél a tűz köré ülve együtt néztük a pattogó, izzó parazsat, és a táncoló lángok mindent varázslatos fényben fürdettek.

A világítástechnika számunkra ugyanolyan önkifejezési eszköz, mintha festenénk egy képet, vagy készítenénk egy fotót. A technika segítségével alakíthatunk ki hangulatokat, érzéseket a fények játékával. Egy-egy lámpa kiválasztása és elhelyezése komplex képet alkot rólunk anélkül, hogy bele gondolnánk tudatosan.  A lámpák funkcionális használatba állítását a mindennapjainkban felváltja tehát az érzések közvetítése, az esztétikai élmény megteremtése. Ahogyan a technika fejlődik és a kutatások egyre szerteágazóbb kérdésekre adnak választ, úgy alakul a felhasználói igény is egy-egy lámpatest, vagy izzó alkalmazásával szemben. A forma, a stílus, az anyag minősége, az üzemeltetési energia mennyisége és az élettartam előtérbe került. A kutatások elsődleges szempontja pedig az, hogy a kibocsátott fény minél inkább adja vissza azt az érzést, amit a természet nyújt, így őrizve meg egészségünket. 
Célunk munkákkal az, hogy megőrizzük mindazt, ami emberi és fejlesszük mindazt, ami a műszaki igényesség kifejezője a világítástechnika területén.

Működésünk alapköve ügyfeleink igényeinek rugalmas kiszolgálása, megbízható együttműködés kialakítása jelenlegi és jövőbeli partnereinkkel.
Minősített termékeinket vezető hazai és külföldi partnereink képviseletével biztosítjuk.

Tevékenységeink:
partner cégeink termékeinek nagykereskedelmi forgalmazása,
optikai fényszálas rendszerek forgalmazása (tervezés és kivitelezés),
egyedi világítástechnikai igények tervezése és kivitelezése.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: