VTO Biztonságos Csomagolás Kft.
Város: 1194. Budapest
Utca: Hofherr Albert utca 38-40 2851
Telefon: 06 1 348-0816
Fax: 06 1 282-9784
Mobil:
GPS: 47.4387  - 19.1468
Weblap: www.csom.hu
E-mail: info@csom.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - csomagolás
Bemutatkozás:

A VTO Kft.-t 1999-ben alapították. Az alapítók és a személyzet köre átfedésben van a METRIA Kft-ével. Ez az oka a honlap közös üzemeltetésének is.

A VTO Kft. egyik különleges szakterülete az export szállításoknál alkalmazható átmeneti korrózióvédő csomagolási eljárások megismertetése és elterjesztése. Csak a környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő un. száraz technológiákkal foglalkozunk. Szakembereink megoldást tudnak adni mind VCI (párolgó korrózió gátló) elven működő, mind a páratartalom csökkentésén alapuló csomagolási megoldásokra.

A termékeket testreszabottan (pl. VCI papír megfelelő méretű ívre vágva, párazáró fóliából zsák készítése) szolgáltatjuk a felhasználóknak, vagy igény esetén a mi szakembereink készítik el a különleges szakértelmet igénylő korrózióvédő csomagolást a megrendelő telephelyén.

Az élelmiszeripar számára csomagolásban alkalmazható oxigén abszorbereket kínálunk.
Az élelmiszerekben alkalmazott mesterséges vegyi anyagok visszaszorítására irányuló törekvések jelzik, hogy ezek az újdonság számba menő csomagolást kiegészítő anyagok is hamarosan széles körben használatosak lesznek.

Minőségi kérdésekben a kölcsönös bizalom megteremtésére koncentrálunk, hiszen olyan technológiákkal foglalkozunk, amelyek működési elve, hatékonysága nem közismert, bevezetésük esetenként hosszabb előkészítést igényel.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: