Student Marketing és Promóciós Kft.
Város: 1092. Budapest
Utca: Ráday utca 31/b 2811
Telefon: 06 1 456-7400
Fax: 06 1 456-7401
Mobil:
GPS: 47.4855  - 19.0645
Weblap: www.student.hu
E-mail: info@student.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állás - diákmunkák
        *  Állás - munkaerő közvetítők
Bemutatkozás:

Oldalainkon bemutatkozik az 1987-ben alapított STUDENT Diákszövetkezet, valamint a vele szorosan együttműködve vállalkozó STUDENT Marketing és Promóciós Kft.

Nem szeretnénk együttműködésünk kölcsönös előnyeivel untatni, hiszen Ön bizonyára ismeri a diákmunka és a diákmunka szervezők jellegzetességeit. (Ha nem, akkor kattintson ide.) Álljon inkább itt négy tény, amely mindennél többet mond vállalkozásunkról:

A STUDENT 16 éve működik eredményesen egy gyorsan változó piacon.
2002-ben 3000 diák vállalt munkát a STUDENT-ben.
2002-ben a STUDENT Diákszövetkezet és a STUDENT Marketing és Promóciós Kft. együttes árbevétele meghaladta a félmilliárd forintot.  Megrendelőink tekintélyes névsora talán még Önt meglepi. Azonban a jól csengő neveknél is fontosabbnak tartjuk, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot sikerült kialakítanunk, és megrendeléseink háromnegyedét állandó ügyfeleinktől kapjuk.

Diáktagságunk dinamizmusa, kreativitása és rugalmassága alapján bátran kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag bármilyen feladat ellátására képesek vagyunk.

Örömmel vennénk, ha felvenné velünk a kapcsolatot, és büszkék lehetnénk arra, hogy az Ön cégét is megrendelőink között említhetjük!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: