Waiting for You Kismamadivat
Város: 1092. Budapest
Utca: Ráday u. 5. 2801
Telefon: 06 1 215-1389
Fax:
Mobil:
GPS: 47.4888  - 19.0621
Weblap: www.waiting.hu
E-mail: shop@waiting.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - ruhaipar, textilipar
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

További üzletünk:

1021 Budapest, Lövőház u. 24.

Telefonszám: 06 1 316-9072

A ruha nem csak a lepel, ami elfedi testünket. Lehet eszköz is arra, hogy kifejezzük vele egyéniségünket, hangulatunkat. Egy jól megválasztott öltözék jó benyomást kelt, dícsérő pillantások követik.

A márka hátterét egy évek óta működő ruhaszalon képezi, amely lehetőséget ad a különleges igények kiszolgálására is. Azoknak a kismamáknak, akik egyedi ruhadarabokra vágynak, személyre szabott ruhatár kialakítására is lehetőséget biztosítunk.

Szalonunk divattervezője az aktuális divatot figyelemmel kísérve, a speciális formára a legmegfelelőbb, legkényelmesebb szabászati megoldásokat alkalmazva hozza létre az új modelleket.

Vevőink visszajelzései alapján folyamatosan alakítjuk kínálatunkat.

Szeretettel várunk szalonunkban minden kismamát, aki segítséget szeretne kapni az öltözködéséhez. Mintakollekciónk bármely darabja felpróbálható üzletünkben és szakembereink szívesen adnak tanácsot a legelőnyösebb ruhadarabok kiválasztásához.

Az üzletben vásárolt ruhákat minden alkalommal méretre igazítjuk.

A Waiting For You-t azért hívtam életre, hogy akik hozzám hasonlóan gondolkodnak, a terhesség ideje alatt se kényszerüljenek szükségmegoldásokra az öltözködés területén.

Ebben az időszakban a nő testi és lelki változásai különleges bánásmódot igényelnek. Ruháimmal szeretnék örömet okozni, segítséget nyújtani azoknak a kismamáknak, akik szeretnének ugyanolyan vonzóak, elegánsak vagy akár extravagánsak lenni.

Raáb Márta
divattervező

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: