Digitális Banki Rendszerek Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Marokszedő u. 13. 2796
Telefon: 06 1 424-6000, 06 1 424-6004
Fax: 06 1 424-6001
Mobil:
GPS: 47.4421  - 19.0284
Weblap: www.dbr.hu
E-mail: sales@dbr.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
        *  Szolgáltatás - vállalkozás
Bemutatkozás:

Cégünk, a Digitális Banki Rendszerek Software és Hardware Fejlesztő Kft. 1992-ben alakult. A pénzintézeti múlttal rendelkező, így banki és banki számítástechnikai gyakorlatot szerzett tulajdonosok a cég tevékenységének célját az egyedi igényeknek megfelelő - elsősorban banki felhasználásra fejlesztett - szoftverek fejlesztésében, saját ötleten alapuló célhardverek és eljárások kidolgozásában, a nemzetközi piacon megjelenő trendek naprakész követésében és adaptálásában határozták meg.

Rendszereink értékesítésével feladatunkat nem tekintjük befejezettnek. Garanciális és garancián túli szerviz ellátással, átalánydíjas karbantartási, maintenance és teljes support szolgáltatással, a rendszerek bővítési, fejlesztési javaslataival folyamatosan Vevőink rendelkezésére állunk.

Céljaink között szerepel termékeink és szolgáltatásaink határainkon túli megmérettetése, sikeres projektek elvégzése a környező országokban.

Megrendelőink elsősorban a hazai bankvilág kiemelkedő szereplői. Bízunk benne, hogy sikereikhez mi is hozzá tudunk járulni termékeinkkel, szolgáltatásainkkal.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: