Dont Security
Város: 2040. Budaörs
Utca: Építők útja 2/4 2793
Telefon: 06 23 416-402
Fax:
Mobil: 06 20 911-1110
GPS: 47.4558  - 18.9512
Weblap: www.dontsecurity.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
Bemutatkozás:

BIZTONSÁG. Ez a szó az utóbbi években szorosan összekapcsolódott az üzleti világgal és már a magánszférában is egyre többször kerül a figyelem központjába. Sajnos a XXI. század egy olyan jövő felé rohan, ahol a biztonság már minden szinten szükséges, tudniillik, amennyiben valaki nem tud megfelelően gondoskodni értékeinek őrzéséről, akkor lehetősége van, hogy egy erre szakosodott szervezetet megbízzon e feladatok ellátására.
A Don Security 1998-ban alakult. A cég mottójaként szereplő szlogent tartjuk szem előtt, és ezek tudatában dolgozunk. Munkáink alatt szeretnénk bebizonyítani, hogy az ember családja mellett, a biztonsága, a jövőjének nyugalma a legfontosabb. Ezt figyelembe véve munkáinkat mindenek felett a minőség és a megbízhatóság jellemzi.

 1998 óta a Don Security sok területen képviseltette magát. Ugyanolyan szakértelemmel látjuk el egy-egy építkezés alatti nyitott objektum őrzését, mint például egy rendezvénybiztosítását vagy pedig egy szállodai portaszolgálatot.

 2002-ben a Don Security elért oda, hogy a szolgálatait már egy magasabb társasági formában (Kft), tudja a megrendelők felé biztosítani. Mellékletünk tartalmazza a már elvállalt és hibátlanul végrehajtott munkák referenciáit, tanúsítványait, minősítéseit. Megfelelő szakemberek készítik el egy-egy terület biztonsági munkaköri leírását, szolgálatvezénylését, és ennek megfelelően építik fel a szolgálatot, hogy az minden tekintetben a megrendelő érdekeit, illetve a tökéletességet szolgálják. Ha bemutatkozó levelünk felkeltette érdeklődésüket, kérem, adjanak rá lehetőséget, hogy elsődlegesen személyesen tudjunk bemutatkozni Önöknek, későbbi talán közös munkánk reményében.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: