BWT & Christ Hungária Kft.
Város: 2040. Budaörs
Utca: Kamaraerdei út 5. 2775
Telefon: 06 23 430-482
Fax: 06 23 430-481
Mobil:
GPS: 47.4408  - 18.9792
Weblap: www.bwtchrist.hu
E-mail: bwtchrist@bwtchrist.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - tisztítás, takarítás
Bemutatkozás:

A BWT & CHRIST Hungária Kft. 2002. január 1-én jött létre. Európa legnagyobb vízkezeléssel foglalkozó cége, a BWT AG ekkor vásárolta fel a nagy múltú svájci CHRIST AG-t, melyet ezen cégek magyarországi leányvállalatainak egyesítése követett.
Tevékenységi körünk a vízelőkészítés teljes körét felöleli, a háztartási méretű szűrőktől és vízlágyítóktól kezdve az erőművek vízkezeléséig. Referenciáink között megtalálhatóak az egészségügy és az élelmiszeripar területén alkalmazott technológiák éppen úgy, mint a hűtő- és kazánvíz előkészítés, a lakossági ivóvízkezelés, vagy az uszodatechnika.
Az immár közös termékpaletta, az egyesített tervezői, kivitelezői és szervizkapacitás révén a vízelőkészítés teljes területén a legjobb megoldásokat tudjuk kínálni. A sorozatgyártásban előállított, kiforrott termékek széles választéka mellett az egyedi, adott helyre és feladatra szabott berendezések tervezésében és előállításában való tapasztalat lehetőséget nyújt arra, hogy a vízkezelési feladatot mindig partnereink igényeinek megfelelően, a legmagasabb szinten oldjuk meg.
Termékeink egy részét anyacégünk, illetve a BWT- vagy a CHRIST-csoport valamelyik tagja gyártja, másik részét mi magunk állítjuk elő. Egyes technológiák fejlesztését a cégcsoporton belüli feladatmegosztás keretében a nyugat-európai társvállalatok számára is mi végezzük.
Különleges szolgáltatásunk a mobil sótalanító patronok értékesítése és a bennük lévő gyanta központi regenerálása. Ügyfeleink gyorsabb kiszolgálása érdekében vidéki áttöltő állomásokat hoztunk létre. Ezek Debrecenben, Szegeden, Pécsett és Győrött találhatóak.Érezzük azt a felelősséget, ami a technológiai lehetőségek növekedésével még inkább ránk hárul, hiszen a vállalat az egyesüléssel a szakma reprezentánsa lett. Régi partnereink által már megszokott magas színvonalú műszaki megoldásokkal, pontos és udvarias kiszolgálással állunk új ügyfeleink szolgálatára is. Ügyfeleink színvonalasabb kiszolgálása érdekében 2005. májusától ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert vezettünk be és működtetünk. Tanúsításunkat a TÜV végezte.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: