Bútor-Trió Kft.
Város: 2040. Budaörs
Utca: Kaktusz utca Hrsz: 76 2752
Telefon: 06 23 422-728
Fax: 06 23 422-728
Mobil: www.butortriokft.hu
GPS: 47.4529  - 18.9173
Weblap: postmaster@butortriokft33.axelero.net
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Bútor, háztartás - lakásfelszerelés
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
Bemutatkozás:
Cégünket 1997-ben alapította három vállalkozó kedvű fiatal faipari mérnök.
Nem létező lobogónkon ugyan nincs hímzett jelszó, de nagyon fontosnak tartjuk megrendelőink elégedettségét, amit igényeinek maximális figyelembevételével és a határidő pontos betartásával érünk el.
Termékeink jellemzően az egyedi bútorok skáláját ölelik át. Gyártási palettánkon az ülőbútoron kívül szinte az összes elképzelhető bútortípus megtalálható.
Vevőink teljes körű kiszolgálását a helyszíni felméréstől a tervezésen át a szakmai tanácsadással biztosítjuk. Ehhez tartozik termékeink kiszállítása és beépítése is.
Az elmúlt 7 évben magunk mögött tudhatunk számos magánmegrendelőnek gyártott konyhabútort, beépített szekrényt. De ugyanígy felsorolhatjuk a közületeknek gyártott bútorokat. Így a Budafoki úti Mercedes szalon vevőtéri pultjait, bútorait; a Brüsszeli, Bukaresti, Moszkvai Magyar Nagykövetség bútorait; a VIII. kerületi Önkormányzat bútorzatát; továbbá a kelet európai Praktiker áruházak installációs és vevőfogadó bútorzatát; az Erste Magyarországi Bankfiókok ügyfélpultjait; a CBA áruházak faszerkezeti elemeit, kávézót, butikot. Emellett folyamatosan gyártunk építőipari cégek számára lakóépületekbe, lakóparkokba konyhabútorokat, gépészettakaró szekrényeket.
Az alábbiakban figyelmükbe ajánlunk egy összeválogatott rövid fényképes bemutatót.
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: