Szomsz Bt.
Város: 1193. Budapest
Utca: Deák Ferenc utca 49. 2717
Telefon: 06 1 280-2419
Fax:
Mobil: 06 30 380-9959
GPS: 47.4577  - 19.158
Weblap: www.szomszbt.shp.hu
E-mail: szomszbt@hdsnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

A nagy vállalatok, már régen rájöttek, hogy szükséges és érdemes külső tanácsadókat felkérni, mert egy külső szakértő nagyon sokszor könnyebben és pontosabban azonosítja a problémákat, és segíthet azok költség hatékony megoldásában. A mikró és kis vállalati szektorban a vezetőknek a minden napi túlélésért kell küzdeniük, nincs idejük és energiájuk a cégük átvilágítására, a problémák objektív feltárására, és a jövő stratégiájának kialakításra. Ezt látva, úgy gondoljuk egy olyan SEGÍTő PARTNER-re van szükségük, amely, magára vállalja azokat a feladatokat, amelyeket egy cég vezetőjének a termelés irányítása mellett a profit növekedése érdekében el kell végeznie.

Minden problémára százféle megoldás létezik, az információnak pedig inkább bőségével, semmint a hiányával kell küzdeni. Legolcsóbb megoldás hosszú távon már egyáltalán nem a legolcsóbb, a legdrágább pedig a legritkább esetben a legjobb. Célunk, hogy a lehető LEGKEDVEZőBB MEGOLDÁS-t kínáljuk a felmerülő igényekre és problémákra. Hisszük, hogy a különbség az apró részletekben rejlik, és újra az emberi tényező az, amely képes a jó eszközöket valóban értékes és hasznos megoldásokká alakítani.

Egész munkánk egyetlen célja, hogy a partnereink egy már RÖVIDTÁVON IS MEGTÉRÜLő ÜZLETI MEGOLDÁS-t kapjanak.

Célunk, hogy JÓ BEFEKTETÉS legyünk partnereinknek.

Nem elméletekkel foglalkozunk, célunk egy cégre szabott ÜZLETI SEGÍTSÉG.

Ezért széles körű és átfogó szolgáltatási csomagot kínálunk Önnek.

Mi kimondottan a mikro és kis vállalati szegmensre koncentrálva alakítottuk ki szolgáltatási stratégiánkat.

Eredményes tevékenységünket felkészült és jelentős szakmai háttérrel rendelkező munkatársaink biztosítják. Szerződött partnereinket a teljes tanácsadás folyamatán keresztül segítjük, támogatjuk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: