Pharmatextil Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Fonyód u. 2. 2667
Telefon: 06 1 208-0195
Fax: 06 1 208-0197
Mobil:
GPS: 47.4441  - 19.036
Weblap: www.pharmatextil.hu
E-mail: pharmatx@pharmatextil.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

A Pharmatex Kft 1990-ben alakult 50%-ban külföldi tőkével, kompressziós láb- és karharisnyák gyártására. 1996 óta a cég 100%-ban magyar tulajdonú. 2002. áprilisában a vállalat neve Pharmatextil Kft-re változott.

Termékeink egy részét gyógyászati céllal alkalmazzák a láb és a kar ér- és nyirokrendszeri betegségeinek megelőzésére, rehabilitációs és szintentartó kezelésére. A termékskála másik részét az izületi támaszok képezik.

A kompressziós láb- és karharisnyák körkötött technológiával készülnek. A gyártás teljes mértékben automatizált, a termékeket előállító kötőgépek számítógép vezérlésűek. Ez a technikai megoldás a gyártás rendkívüli rugalmasságát és megbízhatóságát biztosítja. A felhasznált alapanyagok szintén a csúcstechnológiát képviselik.

Termékeink minőségét rendszeres klinikai vizsgálatokkal és auditált minőségellenőrző intézetekkel ellenőriztetjük. A vállalat a 47/1999 (X.6.) EüM rendeletnek megfelelően rendelkezik az Orvostechnikai Hivatal igazolásával, ennek értelmében a CE jelölés használatára jogosult.

 A kiváló minőség fontos záloga, hogy cégünknél a Magyar Szabványügyi Testület által tanúsított, az ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer működik. Ez garantálja, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége az európai szabványoknak és követelményeknek mindenben megfelel.  

Termékeinket országszerte számos gyógyszertárban és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó szaküzletben árusítják. A gyógyászati célú termékek nagy részét az OEP 85%-os mértékben támogatja.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: