Aranyhegy Kft.
Város: 1134. Budapest
Utca: Lehel u. 12. 2666
Telefon: 06 1 329-0822
Fax: 06 1 320-9282
Mobil: 06 30 211-4304
GPS: 47.5201  - 19.0676
Weblap: www.aranyhegykft.hu
E-mail: aranyhegykft@yahoo.com
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épülettervezés
        *  Ingatlan - beruházás, ingatlanfejlesztés
        *  Ingatlan - egyéb
        *  Ingatlan - eladó, kiadó irodák
Bemutatkozás:

A társaság 2003-ban alakult projektcégként, és jelenleg is így működik. Az elmúlt évben sikeresen befejezte egy 2003-ban megkezdett 4 lakásos társasház építését és Budapest „egyik legkedveltebb” kerületében a XVIII. kerület Pestszentimre kertvárosban kezdte meg új projektjét. A Kft. egyszerre több helyen van jelen a fővárosban, ezért rendkívül jó szervezést és koordinációt igényel a munkafolyamat egészének összehangolása. Az építőiparban több éves gyakorlattal rendelkező 2 ügyvezető munkáját megbízásos jogviszonyban szakterületi felelősök segítik (pénzügy-, számvitel, anyagbiztosítás, humánerőforrás koordináció, stb.). Tekintettel arra, hogy fő tevékenységként lakásépítéssel és értékesítéssel foglalkozunk a társaságot regisztráltattuk az APEH-nál.

Munkafolyamat:Aranyhegy Kft. fővállalkozóként szerződik. A beépítésre kerülő anyagokat, szerkezeteket, berendezési tárgyakat Aranyhegy Kft. saját számlára szerzi be, a kivitelezési részfeladatokat pedig alvállalkozók végzik. Telefonon, fax-on vagy e-mail-en történő megrendelés, ill. felkérés után helyszíni szemlét követően, megküldjük komplett árajánlatunkat. Elfogadás esetén, a feltétételekről szóló szerződéskötés után a munka elkezdődhet. A munkafolyamatok építési naplóban rögzítettek, mely alapja az elkészült munka teljesítés igazolásának. A műszaki átadás átvételt követően a teljesítés igazolás alapján kerül kiállításra a számla.

Minőség:Eddigi működésünk során kivitelezési munkánkkal kapcsolatban nem fordult elő minőségi kifogás, megrendelővel egyetértésben rendeljük meg és építjük be a megfelelő minőségű és rendeltetésű anyagokat, szerelvényeket. Gondosan ügyelünk rá, hogy az egyes munkafolyamatok technológiailag szükséges időráfordításait betartsuk.

Az elmúlt évek alatt számos kivitelezési munkát végeztünk az építőmesteri szakipari és generál kivitelezés területen. Vállalt határidőket betartottuk, minőségi engedményt nem adtunk, meghiúsulás vagy határidő csúszás miatt kötbért nem fizettünk.

Referenciamunkáink:• 4 lakásos társasház generál kivitelezése (A társasház lakásonként 2 szintes,430 m2.)
• 2 lakásos családi ház generál kivitelezése – a 600 m2-es, 3 szintes
• Magán lakások teljes felújítása: 40-120 m2
• Pestszentimre 12 db családi ház generál kivitelezése saját beruházásban

Reméljük bemutatkozó anyagunk elnyerte tetszését és felajánlhatjuk közreműködésünket. Kapacitásunkat rugalmasan a megbízások mértékéhez és mennyiségéhez tudjuk igazítani. Társaságunk eddigi tevékenységében a minőségnek volt prioritása és ezt kívánjuk folytatni a jövőben is. Készséggel állunk rendelkezésükre akár egy személyes találkozó keretében is.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: