PBS Hungária Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Építész u. 8-12. 2650
Telefon: 06 1 204-8636, 06 1 204-8637
Fax: 06 1 206-2803
Mobil:
GPS: 47.4481  - 19.0389
Weblap: www.pbs.hu
E-mail: keszlet@keszlet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Kereskedelem - papír, irószer
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Szolgáltatások - Internet áruház

2000-ben indult el cégünk internet on-line áruháza (www.pbs.hu), amely abból az alapötletből indult ki, hogy "hogyan lehetne levenni az irodaszer rendelés terhét vevőpartnereink válláról".

Internet áruházunk segítségével vevőink sokkal gyorsabban, kényelmesebben, éjjel-nappal leadhatják rendeléseiket. Használata egyszerű és gyorsan elsajátítható.

Áruházunkban termékeinket 10 fő kategóriába osztottuk, melyek a következők:

1. Tintapatronok, lézertonerek és nyomtatószalagok
2. Számítástechnikai eszközök
3. Irodatechnika
4. Vizuáltechnika
5. Iratrendezők és- rendszerezők
6. Irodai papíráruk
7. Írószerek, rajzeszközök
8. Fűző- és lyukasztógépek, ragasztók, vágóeszközök
9. Üditőitalok, tisztítószerek, csomagoló- és háztartási papírok
10. Irodai berendezések, bútorok

Természetesen az adott főkategóriát kiválasztva az adott termékcsoportot tovább részletezzük és így könnyedén megtalálható a keresett árucikk, amit ezután csupán a "kosárba kell bepakolni" a kívánt darabszámmal.

A PBS-HUNGÁRIA Kft. mivel lakossági magánszemélyeket nem szolgál ki ezért az Internetes irodaszer-áruházában megkülönbözteti a belépőket. A megkülönböztetés kétféle: regisztrált vagy nem regisztrált vásárló.

Az Internet-áruház rendelkezik minden olyan kereső rendszerrel ami egy áruháztól elvárható: cikkszám kereső (gyors), részletes keresés, ha csak minimális információnk van a termékről, szűkítés a fő- illetve alfejezeteken belül (árucsoportosítási rendszer).

A nem regisztrált vásárlók egyrészt minden esetben a mindenkori listaárat látják, másrészt számukra az elmúlt évek fejlesztéseinek eredményei, mint extra szolgáltatások nem elérhetőek.

Viszont minden regisztrált vevőpartnerünk, akik külföldi vagy belföldi tulajdonú cég, intézmény, vállalkozás és azok költséghelyei lehetnek, biztosítjuk az egyedi (szűkített) választék és az egyedi árak felhelyezését, továbbá élvezhetik a mellékelt egyéb szolgáltatások előnyeit, amelyek a következők:

Egyedi, költséghelyenkénti arculat kialakítása:
Egy vállalatnak illetve költséghelyeinek más-más belépési kódokat adunk ami által mindenkinek lehetősége nyílik a Vállalat alapvető elvárásain túl (választék, ár, korlátozások) saját áruház kialakításra is.

Extra szolgáltatások:
"Akár 1 perc alatt készíthető irodaszer rendelés korlátlan tételszám esetén is".

Teljesített rendelések visszatekintése:
A költséghelynek lehetősége van továbbá arra, hogy a regisztráció kezdetétől visszatekinthesse az elküldött rendeléseket az internetes felületén

Központi korlátozások:
A vállalat központi beszerzése meghatározhatja, hogy az adott költséghelyek havonta mekkora értékben rendelhetnek irodaszert.

"Megrendelő-Jóváhagyó" rendszer:
Hagyományosan az adott költséghely "főnöki" jóváhagyással (aláírással) küldhet el rendelést a szállítónak. Ezt az igényt is megvalósítottuk elektronikusan, papír kinyomtatása nélkül.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy egyre több vevőnk kapjon kedvet az internetes rendeléshez. Különféle akciókkal, játékokkal igyekszünk ezt elérni. Legutóbbi , sikeres "Nagy az esélye" játékunk - melyre ingyenes irodaszer katalógusunkban is felhívjuk vevőink figyelmét - az alábbi feltételekkel került meghirdetésre.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: